пʼятниця, 03 липня 2020 11:23

Єфросиніна взяла під опіку зґвалтовану в Кагарлику дівчину

Телеведуча і актриса 41-річна Маша Єфросиніна зробила важливу заяву щодо зґвалтованої в Кагарлику поліцейськими молодої жінки. Вона особисто буде стежити за просуванням слідства в справі про зґвалтування 26-річної Нелі Погребіцької.

Телеведуча повідомила про це на сторінці в Instagram.

Єфросиніній вдалось зустрітись з Нелею. Вона почула шокуючі факти. Після зґвалтування жертву ще не оглянув гінеколог. Місцеві лікарі не захотіли зв'язуватися з поліцією через звернення Нелі. Попередній державний адвокат водив дівчину по ток-шоу, де її називали шл*хою, яка сама спровокувала зґвалтування.

"Сьогодні Нелею зайнялися приватні адвокати. І мені вдалося з нею зустрітися. Я читала документи і експертизу. Медобстеженням її я займуся! Але є одне але! Гучні справи мають властивість дуже швидко змінюватися іншими гучними справами, а особливо, коли мова йде про звірячу поведінку людей в погонах! Я вимагаю покарання цих покидьків! І всім, хто спробує зам'яти цю справу, щоб чергові тварини вийшли безкарними на свободу ґвалтувати наших жінок і дочок (є вже відомості, що ті двоє ґвалтували і чоловіків), заявляю, що буду висвітлювати кожен судовий крок у справі Нелі, щоб вся країна дивилася за діями нашого правосуддя!" - написала Єфросиніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна поділилася невідомими фактами про стосунки з коханим

У травні 2018 року Маша Єфросиніна стала першим в Україні Почесним Послом Фонду ООН в області народонаселення. Нещодавно соціальну активність і просвітницьку діяльність телеведучої відзначили державною нагородою - орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Автор: Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
  Маша Єфросиніна особисто буде стежити за просуванням слідства в справі про зґвалтування 26-річної Нелі Погребицької
Маша Єфросиніна особисто буде стежити за просуванням слідства в справі про зґвалтування 26-річної Нелі Погребицької

Президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами державних і громадських діячів, видатних особистостей науки, культури та спорту. "З нагоди Дня Конституції України президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави та вагомі трудові досягнення", - повідомляє пресслужба голови держави.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна взяла під опіку зґвалтовану в Кагарлику дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути