вівторок, 24 липня 2012 00:54

Джонні Депп повертається до Ванесси Параді?

Джонні Депп повертається до Ванесси Параді?
Ванесса Паради и Джонни Депп. Фото: AFP

У актора Джонні Деппа, схоже, не склалися стосунки з його новою подругою і партнеркою по фільму "Ромовий щоденник" 26-річної Ембер Херд. Західні бульварні видання пишуть, що зірка "Піратів Карибського моря" вирішив повернутися до своєї колишньої дружини Ванессі Параді, з якою він прожив разом 14 років, повідомляє телеканал "Росія 24" з посиланням на The Sun.

Джонні Депп прилетів до Ванессі Параді на південь Франції, щоб спробувати реанімувати свої стосунки з колишньою коханою. Повідомляється, що він подарував співачці золотий кулон з написом "Моє серце завжди буде з тобою". Розставання Деппа і Параді, яке відбулося на початку червня, стало одним з гучних голлівудських розлучень, що трапилися за останні кілька місяців.

Як пишуть британські журналісти, Депп і Параді провели разом кілька днів на шикарній віллі вартістю чотири мільйони доларів у французькій провінції План-де-ла-Тур. Джерело, близьке до зоряного подружжя, повідомило виданню, що пара відпочиває в Європі разом з дітьми, яким Депп хоче показати, що як і раніше дуже сильно любить свою сім'ю, незалежно від того, наскільки близькі його відносини з Ванессою Параді. Втім, той факт, що актор подарував своїй колишній коханій дорогу прикрасу з романтичним посланням, можливо, вказує на те, що крига між ними незабаром може розтанути.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп повертається до Ванесси Параді?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути