Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 15:34

Дженніфер Лопес закрутила роман з 20-річним танцюристом

Дженніфер Лопес закрутила роман з 20-річним танцюристом

За відомостями видання Us Weekly, співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно знову стала вільною жінкою, вже завела новий роман. Щасливцем став якийсь Каспер Смарт, танцюрист, який бере участь у її новому шоу. Важлива деталь: юнакові трохи за 20.

Виданню вдалося зібрати справжнє досьє на Каспера. З'ясувалося, що він працював у підтанцьовці Бейонсе (Beyonce), а також повинен був брати участь у світовому турне Майкла Джексона This Is It. Щоправда, Смарту належало всього лише сидіти на лавці "запасних". Він має певне відношення і до кіно: принаймні, у Каспера є сторінка на IMDb, де вказано, що він знімався у фільмах "Місто танцю" (2011) і "Крок вперед 3D" (2010). Там же вказаний і зріст молодого чоловіка - 172 сантиметри (зріст Дженніфер - 165 сантиметрів).

Також кореспондентам видання вдалося дізнатись, що Каспера часто бачать в одному з клубів Лос-Анджелеса, де він із задоволенням танцює "топлес", вражаючи дівчат своїм накачаним торсом.

Нагадаємо, що майже відразу ж після розлучення 42-річної Дженніфер з Марком Ентоні з'явилися чутки про її роман з одним з найпривабливіших голлівудських холостяків - Бредлі Купером. Самі "підозрювані" запевняли, що стосунки у них чисто ділові.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес закрутила роман з 20-річним танцюристом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути