понеділок, 30 серпня 2021 14:26

Дженніфер Лопес оконфузилася на показі Dolce & Gabbana
6

Американська співачка й акторка 52-річна Дженніфер Лопес приголомшила шанувальників образом на показі нової колекції Dolce & Gabbana у Венеції.

Водночас Лопес потрапила в конфуз, забувши зняти цінник із дизайнерського кейпа. Це одразу ж помітили журналісти. Як зіркова гостя шоу на італійській площі Сан-Марко співачка обрала для показу довгий кейп, золоту тіару, бюст'є, босоніжки на платформі й сумку Dolce & Gabbana Devotion mini. Total look зірки був оздоблений камінням і фірмовими квітчастими принтами бренду.

Фото: instagram.com/jlo

Знамениті дизайнери Доменіко Дольче та Стефано Ґаббана 28-30 серпня представили колекції Alta Moda, Alta Sartoria, Alta Gioielleria та Alta Orologeria. І презентували першу лінію декору Casa. Гостями показу були також Кріс Дженнер, Кортні Кардаш'ян, Гайді Клум і Моніка Беллуччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день народження Лопес оголосила про возз'єднання з Аффлеком

Зірка реаліті Кім Кардаш'ян оконфузилася на модному показі бренду Balenciaga в Парижі. Вона обрала коричневе вбрання з латексу від Balmain: обтислий комбінезон, жакет із поясом і рукавиці. Костюм поєднала зі світлими босоніжками. До образу зробила гладку зачіску зі штучним довгим хвостом нижче сідниць. Коли вона позувала перед фотографами, поставивши ноги на ширину плечей, кінчик хвоста визирав між ніг. Це мало дивний і дещо кумедний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес оконфузилася на показі Dolce & Gabbana». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути