Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 12:51

Дженніфер Лопес робить свого молодого коханця популярним

Дженніфер Лопес днями представила відеоролик на композицію Dance Again, в якому знялася разом із новим коханим.

Як пригадують світські оглядачі, 10 років тому Джей-Ло зняла відео з участю свого тодішнього бойфренда Бена Аффлека. Кліп критики порахували провальним, над співачкою посміювалися. Кілька років по тому Бен, який зараз є зразковим сім'янином, визнав, що подібні зйомки були великою помилкою.

Що думає з цього приводу сама Лопес - залишається тільки здогадуватися. І тим не менше зірка знову наступає на ті ж самі граблі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес боксерськими рукавичками прикрила голі груди

На зйомках відео Dance Again 42-річна Джен демонструє любовні ігри з 24-річним Каспером Смартом. Це при тому, що на публіці пара намагається не показувати свої ніжні стосунки.

"Невже діва вирішила підігріти інтерес до своєї творчості таким чином? - задаються питанням журналісти. - От тільки чи не занадто цинічно виглядає подібний піар?"

Нагадаємо, про новий роман співачки плітки поповзли восени минулого року. Спочатку артисти запевняли, що вони просто колеги, потім - "просто друзі". Але минулого місяця італійський дизайнер Роберто Каваллі повідомив у своєму блозі, що зірка звернулася до нього з проханням...попрацювати над її весільною сукнею.

Пізніше Лопес повідомлення про ймовірне весілля спростовувала. Але в оточенні знаменитості подейкують, що, в принципі, Джен не проти знову вийти заміж, але попросила Каспера трохи почекати. Мовляв, співачці необхідно по душам поговорити з матір'ю. Оскільки дама дотримується думки, що молодий танцівник - не найкраща партія для її мегапопулярної дочки.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес робить свого молодого коханця популярним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути