четвер, 01 березня 2012 10:09

Дженніфер Лопес боксерськими рукавичками прикрила голі груди
10

Фото: Фото: V magazine

42-річна Дженніфер Лопес знялася для спортивного випуску V magazine.

Цього разу Дженніфер, зберігаючи суворий і зосереджений вираз обличчя, позувала фотографам в шкіряних боксерських трусах і крихітному топі, з боксерськими рукавичками на руках.

В інтерв'ю журналу зірка погодилася поговорити про колишнього чоловіка Марка Ентоні. Нагадаємо, що незважаючи ні на що, колишньому подружжю вдалося зберегти дружні стосунки. Більше того, вони цілком мирно працюють пліч-о-пліч - разом подорожують по країнах Латинської Америки, відбираючи учасників для нового шоу талантів Q'Viva: The Chosen.

"Ми насамперед друзі і батьки наших дітей, - пояснила діва. - Це нитка, яка завжди буде нас пов'язувати. Не розумію, чому всі вважають, що раз шлюб не склався, ми повинні один одного ненавидіти".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Поряд з молодим коханцем Дженніфер Лопес світиться від щастя

Треба сказати, що у Дженніфер цілком спортивна психологія: вона завжди націлена на перемогу, але в той же час вміє "тримати удар" і гідно приймати поразки. А поразки траплялися і в неї - не тільки в особистому, а й у професійному плані: досить згадати провальний фільм 2010 року "План Б" і цілу низку невдалих альбомів.

"Ти не можеш кожен раз потрапляти в десятку, - пояснює вона. - Тут нічого не вдієш. Я багато років у бізнесі, у мене траплялися прекрасні моменти успіху і визнання. Але зараз я вже навчилася ставитися до всього цього з часткою скептицизму".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес боксерськими рукавичками прикрила голі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути