середа, 11 квітня 2012 09:28

Джеймс Белуші намагався провезти марихуану

Джеймс Белуші намагався провезти марихуану
Актора не стали затримувати через малу кількість Фото: ru.tsn.ua

Відомий голлівудський актор Джеймс Белуші був зупинений поліцією за провезення сигарет з марихуаною. Артист визнав, що "травичка" належить йому.

Інцидент стався в аеропорту міста Мартас Вaйн'ярд, розташованого на однойменному острові за шість кілометрів від узбережжя штату Массачусетс, куди популярний актор Джеймс Белуші прилетів з Каліфорнії. Під час рутинної перевірки в аеропорту співробітники Управління з безпеки на транспорті (TSA) помітили у знаменитості в кишені сигарети з марихуаною, перевезення яких заборонено в Массачусетсі.

Джеймс Белуші не став відпиратися і зізнався, що "трава" його. Проте голлівудська знаменитість надала представникам правоохоронних органів дозвіл на використання марихуани в медичних цілях, видане в Каліфорнії. На що поліцейські відповіли, що цей дозвіл в штаті Массачусетс є недійсним.

Однак у зв'язку з тим, що у Джеймса Белуші була виявлена дуже мала кількість забороненої речовини, поліція не стала затримувати актора. Марихуана була конфіскована, а популярний артист лише отримав попередження надалі більше не провозити марихуану в штат.

Цікаво, що на початку року в аналогічну ситуацію потрапив відомий реп-виконавець Снуп Догг. Ємність з майже 15 грамами марихуани виявила поліцейська собака під час звичного огляду транспортних засобів на контрольно-пропускному пункті в місті Сьєрра Бланка на кордоні з Мексикою. Пес знайшов наркотичні речовини в сміттєвому контейнері в автобусі, який зазвичай використовує Снуп Догг для пересування під час гастролей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П"яний американський актор вчинив скандал в літаку

Репер визнав, що ємність належить йому, і згадав про вже сказаний вище дозвіл. Проте в штаті Техас, як і в штаті Массачусетс, воно також не діяло. У підсумку заборонені наркотичні речовини поліція у Снуп Догга вилучила, виписала штраф в розмірі 537 доларів і наказала з'явитися в суд для розгляду.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Белуші намагався провезти марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути