четвер, 18 жовтня 2018 08:25

Джаз - музика, на якій я виросла: Злата Огневіч заспіває легендарні хіти з оркестром
6

Злата Огневіч виступить з джазовим оркестром
Фото: Прес-служба
Злата Огневіч виступить з джазовим оркестром
Злата Огневіч виступить з джазовим оркестром
Злата Огневіч виступить з джазовим оркестром
Злата Огневіч виступить з джазовим оркестром

18 жовтня в Caribbean Club Concert Hall вже не вперше в проекті STAR & ORCHESTRA виступить Злата Огневич з ексклюзивною джазовою програмою, складеною самою співачкою.

Вона виконає улюблені композиції Елли Фіцджеральд, Арети Франклін та Етти Джеймс. Не обійдеться й без пісень з репертуару самої Злати, які цього вечора зазвучать по-новому.

Якщо для деякі артисти сприймають джаз, як виклик, то Злата почувається в ньому комфортно, про це розповіла Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава Злата Огнєвіч заспівала джаз з оркестром

"Вважаю, що якщо відчуваєш, виходячи на сцену себе за межами зони комфорту, не треба виступати. Сцена - це мій дім, де я повністю розслабляюся, відчуваю велике щастя, хочу цим щастям ділитися зі слухачами, які прийшли на мій концерт. Це не перший мій джазовий виступ, до того ж я навчался на джазовому відділені в інституті музики імені Глієра, але я не закінчила. Джаз, це музика, на якій я росла, крім класики такої, як: Марія Каллас, Шостакович, Шопен. Прокоф'єв. До речі, твір Прокоф'єва "Петя і вовк" була моєю улюбленою платівкою. В той час, як діти слухали веселі історії, а я слухала її і це відкладає певний відбиток. Джазова музика мене завжди надихала, і коли мені запропонували брати участь у цьому проекті, я без роздумів погодилась. Це задоволення співати з кращими джазовими музикантами країни, коли за тобою стіна з міді, ці всі соло, імпровізація, які відбуваються тут і зараз, це дорого варте", - говорить Злата Огневіч.

"Цей проект з Caribbean Club Concert Hal творча моя віддушина, хоббі. Завжди цікаві експерименти, тим більше, не співаю джаз під час концертів. Не змогла б співати лише його один. у мене різні напрямки: поп, фанк, соул, кроссовер", - додає зірка.

Caribbean Club Concert Hall представляє новий масштабний проект, якому немає аналогів в Україні - музичне шоу STAR & ORCHESTRA!

Кожне шоу – це новий зірковий вокаліст та особлива програма, де знайдеться місце фанку, свінгу, ритм-енд-блюзу і джазу. І все це у нових оркестрових аранжуваннях.

Зараз ви читаєте новину «Джаз - музика, на якій я виросла: Злата Огневіч заспіває легендарні хіти з оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути