понеділок, 09 липня 2012 09:45

Джастіна Бібера оштрафували за швидку їзду

Джастіна Бібера оштрафували за швидку їзду
Співак тікав від папараці Фото: apelzin.ru

Поліція Лос-Анджелеса оштрафувала 18-річного R-n-B-виконавця Джастіна Бібера за перевищення швидкості. Сталося це під час спроби співака втекти від переслідуючих його папараці.

Юного артиста затримали після того, як член міської ради, колишній офіцер поліції Денніс Зайн помітив на трасі хромований гоночний автомобіль Бібера, що здійснював небезпечні маневри. Він повідомив про це правоохоронцям.

Кумир тінейджерів пояснив, що рухався на високій швидкості і з порушенням правил дорожнього руху, намагаючись "відірватися" від переслідуючих його фотографів. Зайн підтвердив, що автомобіль співака переслідували п'ять або шість інших машин. При цьому він зазначив, що Бібер рухався по трасі на швидкості близько 160 кілометрів на годину.

"Ця їзда була вкрай небезпечною. Бібер вів машину абсолютно нерозважливо, якби я зупинив його, я б його заарештував і не дав йому відбутися штрафом", - розповів Зайн, який довгий час пропрацював у дорожній поліції.

Між тим коментарів від офіційних представників співака отримати не вдалося. Сума штрафу також не уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика Джастіна Бібера допомагає дідусю боротися з раком простати

Популярний R-n-B-виконавець з Канади не вперше потрапляє в поле зору поліції. Буквально місяць тому Бібер разом зі своєю 19-річною подругою Селеною Гомес були в торговому центрі в каліфорнійському місті Калабасас. Там він помітив, що його знімає фотограф, розлютився і кинувся на папараці з кулаками, після чого тому знадобилася госпіталізація.

Джастін Бібер почав свій шлях до світової слави з роликів на YouTube, в яких він виконував пісні власного творіння в стилі R-n-B. До теперішнього часу артист записав три альбоми, які розійшлися загальним тиражем в 15 мільйонів копій.

Зараз ви читаєте новину «Джастіна Бібера оштрафували за швидку їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути