пʼятниця, 23 грудня 2011 11:51

Джастін Тімберлейк зробив пропозицію Джессіці Біл

Джастін Тімберлейк зробив пропозицію Джессіці Біл

Популярний співак і актор Джастін Тімберлейк і його кохана, акторка Джессіка Біл, скоро поберуться. Про це заявила ювелірна компанія, яка запропонувала свої послуги у виборі обручки для нареченої.

Співробітник ювелірної фірми Tayloe Piggott Jewelry написав у своєму мікроблозі приголомшливу новину: "Минулої ночі Джастін Тімберлейк зробив пропозицію Джесіці Біл. Тепер ми вибираємо їм подарунки на випадок, якщо вони завітають до нас".

Між тим, цю звістку також підтвердив нью-йоркський журналіст Кайл Шаффлер: "Хехе, ще ніхто не пронюхав про заручини Джастіна Тімберлейка і Джесіки Біл. Ось вони - переваги роботи з PR-службами безпосередньо". Між тим представники обох знаменитостей не коментують цю інформацію.

З чуток, 30-річний Джастін Тімберлейк зробив пропозицію 29-річній Джесіці Біл під час їхнього романтичного відпочинку в розкішному готелі Amangani Resort в місті Джексон Хол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Тімберлейк кинув Джессіку Біл заради українки

Нагадаємо, відомий співак і актор Джастін Тімеблейк і актриса Джесіка Біл почали зустрічатися ще в 2007 році. Тоді Джастін порвав стосунки з іншою голлівудською знаменитістю, Кемерон Діаз. Шанувальники Тімберлейка і Біл з нетерпінням чекали, що парочка буквально з дня на день оголосить про свої заручини. Однак у березні цього року фанати були шоковані прямо протилежною новиною - вони вирішили розійтись.

Після Біл Джастін став крутити роман зі своєю партнеркою по фільму "Секс по дружбі" - актрисою українського походження Мілою Куніс, та й Джессіка на місці не сиділа. Вона зустрічалася з Бредлі Купером, якого, до слова, цього року визнали найсексуальнішим чоловіком. Між тим несподівано навіть для своїх шанувальників Тімберлейк і Біл незабаром після розставання були помічені разом. Пара вирішила відновити стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк зробив пропозицію Джессіці Біл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути