вівторок, 15 березня 2011 10:30

Джастін Тімберлейк кинув Джессіку Біл заради українки
5

Популярний американський співак і актор Джастін Тімберлейк офіційно розійшовся зі своєю дівчиною - актрисою Джессікою Біл.

Іноземні ЗМІ назвали три причини розриву: нешанобливе ставлення артиста до почуттів своєї колишньої, нелюбов його матері до екс-коханої сина і нове захоплення голлівудського ловеласа - українська красуня, зірка фільму "Чорний лебідь" Міла Куніс. З останньою відразу після розставання з Джессікою Джастін провів романтичний вечір.

Тімберлейк з юності вважається переконаним холостяком і фатальним серцеїдом. Жодна зі знаменитих, визнаних красунь не змогла утримати його надовго. Ані Брітні Спірс, ані Кемерон Діаз, ані остання пасія Джессіка Біл. Кажуть, що у Джастіна мама дуже розбірлива, і співак її завжди слухає. До того ж на нещодавній церемонії вручення премії "Оскар" артист з'явився на червоній доріжці з нею, а не з Джессікою.

Тімберлейк прожив з Біл чотири роки. Молоді люди підтвердили чутки про своє розставання, заявивши, що "вони просто дивляться в різні боки". Джастін і Джессіка також підкреслили, що залишаються добрими друзями.

Після того як Тімберлейка застали з актрисою українського походження Мілою Куніс, яка зіграла провокаторка-балерину в "Чорному лебеді", у всіх зародилася підозра, що вона і стала тією самою причиною, з якої Джастін розійшовся з Джессікою. Анонімні джерела стверджують, що 30-річний співак "зацікавлений в Мілі і відчуває до неї потяг. Але у них поки нічого не було".

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк кинув Джессіку Біл заради українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути