середа, 22 квітня 2009 14:29

Тімберлейк заліз на Джеcіку Біл посеред натовпу (ФОТО)
7

Популярний співак Джастін Тімберлейк прийшов разом зі своєю коханою Джесікою Біл на баскетбол.

Деякі знамениті пари уникають загальної уваги, а Джастін з Джесікою поступили навпаки. Коли їх показали на великому моніторі, співак міцно схопив свою дівчину і почав при всіх цілувати. Тімберлейк зняв окуляри, щоб його було краще бачити, обійняв Біл і подарував їй довгий поцілунок. Зірка так захопився, що ледь не заліз на актрису. Але схоже Джесіці це сподобалося, оскільки після поцілунку вона посміхалася і сяяла від щастя. Варто відзначити, що впродовж всього матчу між "Лос-Анджелес Лейкерс" та "Ютою Джаз" Джастін просидів обійнявшись зі своєю дівчиною.
26-річна актриса і 28-річний співак офіційно заявили про свої стосунки в травні минулого року, лише через чотири місяці, як Джастін розлучився зі своєю колишньою дівчиною, актрисою Камерон Діас.

Місяць тому з"явилася інформація, що парочка вирішила узаконити цього літа свої стосунки. З чуток, закохані вирішили зіграти скромне весілля в Італії та вже почали готуватися до святкування.

"Джастін та Джесіка остаточно визначилися з місцем та датою, - говорить джерело, - Вони вже почали готуватися до церемонії".

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тімберлейк заліз на Джеcіку Біл посеред натовпу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути