Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2012 18:15

Джастін Бібер подав скаргу на папараці, через якого його оштрафувала поліція

Джастін Бібер подав скаргу на папараці, через якого його оштрафувала поліція
Своєю агресивною їздою фотограф поставив під загрозу життя людей Фото: AFP

Канадський співак Джастін Бібер поскаржився владі на папараці, який, як стверджується в заяві, гнався за виконавцем на трасі в Лос-Анджелесі і своєю агресивною їздою поставив під загрозу життя людей, які знаходилися в інших автомобілях, повідомляє інтернет-портал tmz.com.

При цьому раніше поліція Лос-Анджелеса оштрафувала 18-річного RnB-виконавця за перевищення швидкості при спробі втекти від настирливих фотографів.

Як повідомив після інциденту представник місцевої поліції, за автомобілем Бібера слідували п'ять або шість інших автомобілів. Він зазначив, що Бібер рухався по трасі на швидкості близько 160 кілометрів на годину.

Джастін Бібер отримав популярність після появи роликів в YouTube, в яких він виконував пісні власного творіння в стилі RnB. До теперішнього часу артист записав три альбоми, які розійшлися загальним тиражем в 15 мільйонів екземплярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастіна Бібера оштрафували за швидку їзду

У серпні минулого року Бібер, популярний серед школярок, отримав нагороду Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Краще чоловіче відео року". Проте за даними інтернет-видання AskMen.com, виконавець займає перше місце в рейтингу найбільш обридлих медіаперсон: про нього хотіли б забути 47% респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер подав скаргу на папараці, через якого його оштрафувала поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути