субота, 28 лютого 2015 15:41

Джамалі пропонували 30 тисяч доларів за відверті фотосесії

Автор: archive.mjoy.ua
 

Співачка Джамала отримувала пропозиції знятися у відвертих фотосесіях за гроші, але не погодилась, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я ніколи не хотіла, навіть не з'являтися у мене такої думки зробити відверту зйомку, хоча пропонували багато журналів і навіть за нормальні гроші в районі 20-30 тисяч доларів. Але я не готова і за більші гроші, адже все-таки має щось залишатися моє", - сказала зірка.

Нещодавно Джамала з'їздила з мамою на відпочинок.

"Купувала білет через Москву, адже я не готова, щоб мама їхала складним маршрутом, тому я відправляла її на Київ-Москва - Москва-Сиферополь. Ми трішки відпочили. Я вибрала оптимальний варіант- Єгипет і ми провели 2 тижні на сонці, я навіть відпочила морально на скільки це можливо в ситуації в нашій країні. Я майже закінчила новий альбом, в якому я співала пісні про Крим на кримськотатарській мові. Всі ця ситуація вплинула на мене - я стала більше співати українською мовою і 98 відсотків пісень в новому альбомі я співаю на українській мові".

Співачка прокоментувала свою імовірну участь в концерті присвяченому Кузьмі.

"У Кузьми дуже багато гарних пісень. Майже ніхто не може похвалитися своїм язиком, словом у пісні та у музиці, який мав Кузьма. Я б з задоволення взяла участь у концерті, якщо я буду впевнена, що грошу будуть віддані його родині", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Джамалі пропонували 30 тисяч доларів за відверті фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути