пʼятниця, 15 травня 2020 10:08

Джамала на Євробаченні-2020 показала, що може підкорювати європейців навіть онлайн
3

Відео розмістили на офіційному каналі конкурсу Eurovision Song Contest на YouTube
Фото: Прінтскрін з відео
Відео розмістили на офіційному каналі конкурсу Eurovision Song Contest на YouTube
Відео розмістили на офіційному каналі конкурсу Eurovision Song Contest на YouTube

Cпівачка Джамала виконала фрагмент пісні під час другого півфіналу онлайн-концерту Євробачення-2020 14 травня.

Відео розмістили на офіційному каналі конкурсу Eurovision Song Contest на YouTube.

Організатори показували по 5 відео з виступами учасників. У проміжках показували домашні ролики з шанувальниками Євробачення або самими конкурсантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала навчатиме вокалу своїх підписників

Під час другого півфіналу після п'ятірки конкурсантів представники країн у різні роки виконували фрагменти відомих пісень. Уривок із Джамалою показали під час онлайн-концерту. Співачка, перебуваючи в себе вдома, виконала пісню Arcade переможця Євробачення-2019 Дункана Лоуренса.

Джамалу на відео можна побачити з 38:10 хв.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сьогодні ми перемогли! Мене переповнює щастя, коли згадую той вечір! Так, ви знаєте, що з першого ж дня після перемоги я повторювала, що не можна жити тільки спогадами, потрібно рухатись вперед і ставити нові цілі. Але це була дійсно неймовірна подія, що трапилась з усіма нами та країною 🇺🇦 ⠀ Євробачення стало крутим поштовхом для мене. Чи могла я подумати, що на своїх сторінках мене буде підтримувати авторка "Гаррі Поттера" Джоан Ролінг, вітати з перемогою @justintimberlake, згадає під час свого концерту про мою "1944" @adele, що я особисто почую від Ширлі Бессі слова захоплення?! А зранку після шаленої ночі фіналу ви будете зустрічати мене в аеропорту 😭 Звичайно, я і не думала про це. ⠀ Я просто співала про те, що люблю, для тих, без кого не можу жити!!! ⠀ Завжди вдячна 🙏🏽 Ціную! Люблю! Мої!!! ⠀ #throwback #eurovision #esc2016

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Співачка 36-річна Джамала привітала усіх мусульман із початком священного місяця Рамадан. Цього року він почався у четвер, 23 квітня. Фото із привітанням зірка опублікувала в Іnstagram. Жінка побажала людям і собі сил та терпіння. На фото Джамала позує у вбранні, стилізованому під кримськотатарський національний костюм. На ній червона сукня та одягнений поверх червоний кардиган. На голові - фіолетовий капелюх.

Зараз ви читаєте новину «Джамала на Євробаченні-2020 показала, що може підкорювати європейців навіть онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути