Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2020 16:33

Джамала навчатиме вокалу своїх підписників
3

Джа поділилася із підписниками спогадами, як проходило її навчання музиці
Фото: instagram.com/jamalajaaa/
Джа поділилася із підписниками спогадами, як проходило її навчання музиці
Джа поділилася із підписниками спогадами, як проходило її навчання музиці

У п'ятницю, 8 травня, об 11:00, співачка 36-річна Джамала дасть онлайн-уроки вокалу всім охочим у прямому ефірі.

Захід зірка анонсувала у Іnstagram.

Виконавиця уточнила, що запрошення стосується людей, які вже займаються вокалом або хочуть пов'язати життя зі співом.

Допис супроводила світлинами, де позує ошатно вдягнена в молочну сукню з прикрашеними обшитими чорним кантом рюшами декоративними прорізами на плечах. На зап'ястях - золоті масивні браслети, і перстень у тон на пальці.

Джа поділилася з підписниками спогадами, як проходило її навчання музики.

"Коли я вчилася в консерваторії, урок з моєї спеціальності, вокалу, був на 8 ранку. Це не означало, що для мене він почнеться о 8. Просто до цього часу потрібно було бути в класі, слухати своїх одногрупників та чекати на свою чергу. Мені здавалося, що це повне безумство, знущання над дітьми та інше. Потім вже я дізналася, що це поширена практика в багатьох музичних вузах світу. Сенс у тому, що в класі 15 і більше осіб, кожен приходив з одними й тими ж вокальними проблемами. Поки до тебе доходила черга, ти вже розумів свої помилки. Педагог поправить тебе багато разів. І з одного разу, а може, з двадцятого або тридцятого, ти не зрозумієш своїх помилок, заспівати ідеально не вийде. На практичних прикладах запам'ятовується краще", - поділилася співачка.

Співачка провела аналогії навчання вокалу з грою на гітарі та з заняттями балетом. Уміння приходить через мозолі, стерті пальці, біль, розтягнення зв'язок. Важлива постійна практика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала святкує річницю весілля: що змінилось у житті співачки за 3 роки

"Я не співатиму! Співатимете ви! Так! Будемо розбирати саме ваші помилки. Я буду підключати до прямого ефіру того, хто поставив запитання. І вже на його прикладі в режимі онлайн ми розберемо складнощі та технічні проблеми, з якими стикаються вокалісти. Ефір буде недовгим. Дуже прошу, щоб заощадити час, заздалегідь визначитися з запитанням. Запитання - людина підключається - ми розбираємо - йдемо далі", - написала зірка.

Співачка 36-річна Джамала при надії другою дитиною. Вона розповіла про перебіг останніх місяців її вагітності та які особливості на цей період наклав карантин. Жінка поділилася зворушливим фото у своєму Іnstagram-блозі. На фото - співачка у рожевій трикотажній сукні з приспущеними плечима сидить на підлозі, погладжуючи обома руками круглий живіт. Очі Джамала мрійливо заплющила, на обличчі посмішка. Поряд із жінкою - пляшечка з косметичною олією, яку деякі підписники сприйняли як портвейн.

Зараз ви читаєте новину «Джамала навчатиме вокалу своїх підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути