середа, 01 квітня 2020 14:15

Якщо дозволяє людина-пружина: Джамала розповіла про перебіг вагітності на карантині

Співачка 36-річна Джамала при надії другою дитиною. Вона розповіла про перебіг останніх місяців її вагітності та які особливості на цей період наклав карантин.

Жінка поділилася зворушливим фото у своєму Іnstagram-блозі.

На фото - співачка у рожевій трикотажній сукні з приспущеними плечима, сидить на підлозі, погладжуючи обома руками круглий живіт. Очі Джамала мрійливо закрила, на обличчі посмішка. Поряд жінки - пляшечка із косметичною олією, яку деякі підписники прийняли за портвейн.

"Я звикла свою першу вагітність проводити досить активно: робота, спорт, зустрічі з друзями. У мене була нескінченна низка зйомок у шоу, програмах, запис інтерв'ю, концерти. Я займалася йогою і плаванням. Більшу частину цієї вагітності я провела активно. І зараз мені складно зменшити обороти і проводити весь час удома. Багато хто говорить: "Чекаєш на дитину? Клас! Відпочивай, лежи, насолоджуйся". Я до такого не звикла. Залишається продовжувати займатися музикою, записувати кавери, давати інтерв'ю по скайпу і постаратися менше їсти. А спортзал мені замінюють онлайн-тренування, коли дозволяє людина-пружина. Зараз хочеться особливо підтримати тих, хто знаходиться при надіїі! Адже ми знаємо, яка це непроста робота - виносити Людину!" - написала Джамала.

Підписники в захваті від фото і розповіді зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен день особливий: Джамала з чоловіком святкують народження сина

"Як говорила одна чудова людина, все минає, а музика вічна. Дякую вам!", "Ой, які ви вже! Такий животик! Вам так пасує вагітність", "Джа, красуня наша! Здоров'я усій вашій чудовій родині! А я загадую, щоб була дівчинка", "Сил і здоров'я, мила Джа", "Високого імунітету", - написали шанувальники.

Автор: instagram.com/jamalajaaa/
  На фото - співачка у рожевій трикотаній сукні з приспущеними плечима, сидить на підлозі, погладжуючи обома руками круглий живіт
На фото - співачка у рожевій трикотаній сукні з приспущеними плечима, сидить на підлозі, погладжуючи обома руками круглий живіт

Співачка Джамала вдруге стане матір'ю. Радісну новину артистка повідомила в Instagram, опублікувавши ніжний знімок із чоловіком і старшим сином Еміром-Рахманом. Сімейство на світлині позує на березі моря. Видно круглий живіт Джамали. Вона тулиться до чоловіка, який цілує її у маківку, тримаючи на руках сина. Зірка під публікацією написала зворушливу поезію.

Зараз ви читаєте новину «Якщо дозволяє людина-пружина: Джамала розповіла про перебіг вагітності на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути