понеділок, 22 листопада 2021 13:27

Двічі найсексуальніша жінка світу та улюблениця Вуді Аллена: цікаві факти про Скарлетт Йоганссон
11

22 листопада 1984 року з'явилася на світ американська акторка Скарлетт Йоганссон. Сьогодні їй виповнюється 37 років.

Прославилася завдяки ролі у фільмах "Світ примар", "Труднощі перекладу", "Люсі" й супергеройській стрічці "Чорна вдова". Вона - улюблениця американського режисера Вуді Аллена. А ще журнал Esquire двічі називав її найсексуальнішою жінкою.

Gazeta.ua підготувала маловідомі факти про зірку з нагоди її дня народження.

1. Акторка має брата-близнюка Гантера, який народився на 3 хв. пізніше за неї. Намагався досягти успіху в кіноіндустрії: разом із сестрою знявся у фільмі "Злодюжки" 1996-го. Та згодом почав будувати кар'єру в політиці. Гантер допомагав організовувати передвиборчу кампанію Барака Обами.

2. У 8-річному віці Скарлетт уперше з'явилася на телебаченні. Тоді вона взяла участь у скетчі в шоу Late Night with Conan O'Brien. А її акторська кар'єра почалася рік по тому: вона знялася у фантастичній комедії "Норт". Ще до цього матір Йоганссон водила її на численні проби на ролі в рекламі. Та майбутня зірка сприймала відмови надто близько до серця, тож вони почали ходили лише на кастинги до повнометражних фільмів.

3. Губи Скарлетт надихнули американську співачку Кеті Перрі на створення пісні. Виконавиця випустила сингл I Kissed a Girl 2008 року. Коли акторка дізналася про те, що її губам присвятили пісню, вона сказала: "Це мені лестить, але мої губи вже зайняті". Тоді кінозірка була одружена з актором Раяном Рейнольдсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендалл Дженнер святкує 26-річчя. Найвідвертіші знімки супермоделі

Американські кінозірка Скарлетт Йоганссон 22 листопада відзначає 37-річчя
Фото: Reuters
Американські кінозірка Скарлетт Йоганссон 22 листопада відзначає 37-річчя
Американські кінозірка Скарлетт Йоганссон 22 листопада відзначає 37-річчя
Американські кінозірка Скарлетт Йоганссон 22 листопада відзначає 37-річчя
Американські кінозірка Скарлетт Йоганссон 22 листопада відзначає 37-річчя

4. Йоганссон отримала кінопремію за фільм, у якому жодного разу не з'явилася на екрані. Вона перемогла в номінації "Найкраща жіноча роль" завдяки участі у фільмі "Вона". Але акторка лише озвучувала операційну систему комп'ютера, у яку закохується головний герой стрічки.

5. Журнал Esquire обирав її як найсексуальнішу жінку у світі. Вона єдина претендентка, яка виграла двічі: 2006-го і 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстарішому президенту США Джо Байдену виповнилося 79 років

6. Зірка випустила два альбоми, які записала спільно з американським співаком Пітом Йорном - Anywhere I Lay My Head і Break Up.

7. Під час знімання драматичного трилеру "Матч-пойнт" режисер Вуді Аллен назвав Йоганссон "переважно сексуальною". Зірка є улюбленицею митця.

8. 2008 року акторка допомогла зібрати кошти для благодійної організації Oxfam. Учасник аукціону витратив на аукціоні EBay 20 тис. фунтів, понад 714 тис. грн, щоб дістати зачіску, макіяж, квитки й побачення з Йоганссон на 20 хв. дорогою на прем'єру фільму "Обіцяти - не означає одружитися".

9. Кінозірка була обличчям багатьох світових брендів: Calvin Klein, LOral, Louis Vuitton, Mango, Dolce & Gabbana, Mot & Chandon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він Дізель, Остапчук і Йоганссон: хто із зірок має близнюка

10. Йоганссон називає себе єврейкою. Та акторка розповідала в інтерв'ю, що святкує і Різдво, і Хануку.

В американської акторки Скарлетт Йоганссон і чоловіка Коліна Джоста в серпні цьогоріч народився хлопчик.

Акторка від попереднього шлюбу із французьким журналістом Роменом Доріаком має доньку 6-річну Роуз Дороті. Джост став батьком уперше.

Зараз ви читаєте новину «Двічі найсексуальніша жінка світу та улюблениця Вуді Аллена: цікаві факти про Скарлетт Йоганссон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути