вівторок, 26 жовтня 2021 17:49

Він Дізель, Остапчук і Йоганссон: хто із зірок має близнюка або двійняшку
5

Телеведучий Володимир Остапчук поділився фотографією із сестрою Ольгою. Вони - двійнята. 14 років тому жінка переїхала в Данію.

Раніше ведучий розповідав, що його сестра "поїхала шукати кращої долі за кордон". На заробітках у Данії зустріла майбутнього чоловіка Даніела, з яким виховує двох синів - Вільяма і Вельдемара.

Остапчуки повторили дитячий знімок із сімейного архіву і показали кадр з різницею в 35 років. Нещодавно двійнята зустрілися в Умані на Черкащині: там вони народились і виросли.

Gazeta.ua підготувала, хто із зірок має близнюка або двійняшку.

Бразильська топмодель Жизель Бюндхен має сестру Патрицію, яка старша за неї на 5 хв. Манекенниця постійно повторювала, що своєю блискучою кар'єрою завдячує саме їй. Патриція теж пробувала себе як модель. Та згодом усвідомила, що їй краще бути менеджером сестри і робити внесок у модну індустрію за межами подіумів.

Голлівудська акторка Скарлетт Йоганссон має брата-двійняшку Хантера, який молодше за неї на 3 хв. Він теж намагався побудувати кар'єру в кінобізнесі і знявся із сестрою у стрічці "Злодюжки". Але безуспішно. Натомість Хантер реалізувався в політиці і був одним з головних фахівців у команді Барака Обами під час його передвиборчої кампанії.

Телеведучий Володимир Остапчук поділився фотографією із сестрою Ольгою. Вони - двійнята
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
Бразильська топмодель Жизель Бюндхен має сестру Патрицію, яка старша за неї на 5 хв.
Голлівудська акторка Скарлетт Йоганссон має брата-двійняшку Хантера, який молодше за неї на 3 хв.
В американського актора і сценариста Він Дізеля, справжнє ім'я якого Марк Сінклер Вінсент, є близнюк Пол Вінсент.
2009 року найвідомішими близнюками українського шоубізу були Олександр і Володимир Борисенки. Їхній дует змагався на сцені шоу "Україна має талант" і "Фабрика зірок-3"

В американського актора і сценариста Він Дізеля, справжнє ім'я якого Марк Сінклер Вінсент, є близнюк Пол Вінсент. Зірка "Форсажу" зізнавався, що в дитинстві йому часто доводилося заступатися за сором'язливого брата. Коли Дізель почав зніматися, Пол теж зацікавився кінематографом, але не як майбутній актор. Він займається монтажем фільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це інтимна частина нашого життя" - зірки, які ховають дітей від фанів і преси

2009 року найвідомішими близнюками українського шоубізу були Олександр і Володимир Борисенки. Їхній дует змагався на сцені шоу "Україна має талант" і "Фабрика зірок-3". Після цього популярність близнюків була неймовірною. Та згодом брати зникли з поля зору ЗМІ та фанів. Як зізнавалися Борисенки торік, коли їхня популярність пішла на спад, брати зосередилися на особистому житті. Тепер вони знову пишуть пісні і виступають як гурт під назвою Bro.

2004 року акторка Джулія Робертс народила близнюків після штучного запліднення - дівчинку Хезел Патрішу та хлопчика Фінеаса Волтера.

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Марсія Кроcс народила близнюків Іден і Саванну 2007-го. Останні місяці вагітності зірка провела в ліжку через перепади тиску й сильний токсикоз.

Зараз ви читаєте новину «Він Дізель, Остапчук і Йоганссон: хто із зірок має близнюка або двійняшку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути