пʼятниця, 27 травня 2022 10:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"Душа завмерла після першої ноти" - гурт "Без обмежень" випустив пісню і кліп про війну
4

Гурт "Без обмежень" презентував щемливу пісню про війну під назвою "24/02" та кліп до неї.

На початку відео музичний колектив показав обстріли й руйнування, які завдають російські загарбники. Однак годинник, стрілки якого йдуть у зворотній бік, намагається "скасувати" ці жахливі події. Прем'єрою поділилися в Instagram.

"Зруйновані будівлі у Харкові, Маріуполі, Ірпені та інших містах, по цеглинах складаються до свого первинного стану. Нам би дуже хотілося, аби усього цього з нами ніколи не відбувалося! Проте наступний кадр не дає втекти від жорстокої реальності і прямо каже: "Хоч як би нам не боліло, як не горіла б душа, до славної перемоги нам дорога одна". Шлях до свободи України єдиний - зі зброєю в руках виборювати нашу державність і незалежність! Друга частина відеороботи "24/02" говорить лише одне: віра в ЗСУ - шлях до перемоги", - зазначив гурт.

Гурт "Без обмежень" презентував щемливу пісню про війну під назвою "24/02" та кліп до неї
Фото: instagram.com/bezobmezhen
Режисером ролику став Артем Григорян, співрежисером – фронтмен колективу Сергій Танчинець
Гурт "Без обмежень" презентував щемливу пісню про війну під назвою "24/02" та кліп до неї
На початку відео музичний колектив показав обстріли і руйнування, які завдають російські загарбники

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла про 67-річного батька, який пішов захищати Україну

Режисером ролика став Артем Григорян, співрежисером - фронтмен колективу Сергій Танчинець.

"Кліп про те, як наше життя змінилося за секунди. Ми знаємо, як було: "до" 24 лютого - у кожного з нас кипіло своє життя, з мріями, планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно "після"… Життя змінилося назавжди. Та, попри все, ми віримо в ЗСУ і знаємо, що після нашої перемоги буде міцна, вільна та, справді, незалежна держава", - написав Танчинець.

У коментарях фанати поділилися враженнями від музичної прем'єри:

"Душа завмерла після першої ж ноти... Слова неймовірні, музика красивенна. Сльози, сльози, сльози", "Неперевершено й бездоганно, проте стільки болю і страху у відео, що навіть слова тут недоречні. Слава Україні!", "Дуже сильно. Слова пісні поцілити прямо в серце! Ми завжди будемо пам'ятати 24/02", "Моє серце розірвалося від болю і цих кадрів. Маріуполь, моє серденько, рідне місто".

Артистка Настя Каменських презентувала нову пісню про російську агресію проти України. Цього разу - англійською. Співачка випустила чуттєвий сингл You crying про трагедію в Україні та закликала українців боротися за незалежність і щастя нації.

Зараз ви читаєте новину «"Душа завмерла після першої ноти" - гурт "Без обмежень" випустив пісню і кліп про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути