пʼятниця, 13 травня 2022 12:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Каменських випустила пісню про трагедію в Україні: "Важливо, аби війна не перетворилася на тишу"

Каменських випустила пісню про трагедію в Україні: "Важливо, аби війна не перетворилася на тишу"
Співачка Настя Каменських випустила пісню про війну в Україні. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка Настя Каменських презентувала нову пісню про російську агресію проти України. Цього разу - англійською.

Співачка презентувала чуттєвий сингл You crying про трагедію в Україні та закликала українців боротися за незалежність і щастя нації. Прем'єрою поділилася в Instagram.

"Зараз так сильно хочеться обняти кожного українця. Підтримати. Хоч на трохи забрати той біль, який відчуваємо ми всі. Але, хоч нам і болить, ми разом, ми сильні. Україна не здається. Вона продовжує боротися за незалежність і щастя своєї нації. І цей подвиг бачить вся планета", - наголосила Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай вороги тремтять!": грузинський співак Ото Немсадзе випустив пісню на підтримку України

Додала, що зараз важливо, аби світ не почав забувати про війну, яку веде РФ проти України з 24 лютого.

"Нам важливо, аби війна в Україні, яка є справжнім геноцидом українського народу, не перетворилася на тишу. Адже тільки-но жорстокість стане чимось "звичним" і породить мовчання, стануть чутні розбиті серця мільйонів мирних жителів", - зазначила співачка.

Каменських відкрила церемонію Latin American Music Award. Також вона продемонструвала свій образ, в якому позувала на червоній доріжці премії у Лас-Вегасі. Перед початком концерту Каменських з'явилася в патріотичному тренчі, який прикрашали гасла Ukraine is freedom, Freedom is Ukraine, "Слава Україні", Stop the war, Stand with Ukraine. Такий образ створила подруга виконавиці, дизайнерка Анна Андрійчук.

Зараз ви читаєте новину «Каменських випустила пісню про трагедію в Україні: "Важливо, аби війна не перетворилася на тишу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі