середа, 20 березня 2013 09:12

Дружину Потапа не хвилює зрада чоловіка із Настею Каменських

Дружина Потапа продюсер Ірина Горова до чоловічої зради ставиться по-філософськи. І навіть більше - світлини, на яких Потап цілується з Настею Каменських, їй навіть подобаються. Світлини, на яких Потап і Настя цілуються і обіймаються під час спільного відпочинку на Кубі, нещодавно розбурхали весь український шоу-бізнес.

Те, що на фото її чоловік із Настею Каменських, дружина Потапа Ірина Горова не заперечує, але зрадою це не називає. Навіть після оприлюднення цих світлин Іра певна, що між Потапом і Каменських нічого немає, а якби і було, то це не привід починати сімейні чвари, повідомляє ТСН.

"Я більше б засмутилася, якби Льоша цілувався з мужиком. А тьолочки... Ми 15 років разом, я чуткам не вірю і мені поср... абсолютно на це все", - підкреслила Горова в ефірі програми "ТСН.Особливе" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найприкріше, коли Настя по-справжньому завагітніє, ніхто не повірить" — Потап

"Ми з Потапом не чоловік і дружина, а ми з ним партнери, ми з ним однодумці, ми з ним друзі, ми з ним все що завгодно. Ми часто один одному зізнаємося в коханні в усьому. У нас взаємна повага один до одного" , - зазначила вона.

Між тим, Потап до пліток про себе і Каменських звик. А коли у чуток знайшлися докази, ані підтверджувати, ані спростовувати їх не став. Єдине, за що радіє, - все, що робить, йде на користь його бізнесу.

"За сім років про Потапа і Настю створено вже мільйон чуток. Вони всі ратуються по колу. Те, що Настя повія, то, що у Потапа і Насті роман. Ця чутка переслідувала нас з самого початку створення групи", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Потапа не хвилює зрада чоловіка із Настею Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути