понеділок, 19 вересня 2011 10:44

Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани

Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани

Дружину принца Вільяма ще до весілля всіляко порівнювали з його матір'ю. Так що Кетрін просто не залишилося вибору. Отже, герцогиня Кембриджська стане новою принцесою Діаною. Її Світлість має намір також активно зайнятися благодійністю, як і її покійна свекруха.

У перші ж дні після одруження Вільяма і Кетрін уточнювалося, що в найближчі пару років герцогиня має намір вести досить розмірений спосіб життя. Як з'ясувалося, в останні місяці Її Світлість активно відвідувала різні благодійні організації. Дівчина спілкувалася з менеджментом фондів і стежила за організацією роботи та напрямками, щоб визначитися, які з організацій публічно підтримати.

"Герцогиня в останні кілька місяців познайомилася з роботою кількох благодійних організацій, щоб згодом прийняти рішення про свою участь в їхній діяльності, - повідомили представники королівського двору. - Герцогиня планує провести ще низку зустрічей і нанести кілька приватних візитів з цією метою. Ми поки не розголошуємо, які саме благодійні кампанії вона має намір підтримати".

Принцеса Уельська Діана була відома своєю участю в діяльності різних благодійних об'єднань. Зокрема, вона підтримувала фонди, що допомагали дітям у країнах третього світу, бездомним у Великій Британії, людям, постраждалим від протипіхотних мін, хворим на СНІД. Діана нерідко відвідувала лондонські притулки для бездомних, іноді разом з синами Вільямом і Гаррі.

Нещодавно американські таблоїди повідомили, що герцогське подружжя чекає на спадкоємців. Нібито Кетрін вагітна двійнятами. Проте представники Букінгему поспішили спростувати "ексклюзивну" інформацію "Якби це було правдою, то про це б оголосили ми, а не жовті видання", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма намагається вести життя принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути