четвер, 04 серпня 2011 14:01

Дружина принца Вільяма увійшла до списку найбільш нарядних знаменитостей

Дружина принца Вільяма увійшла до списку найбільш нарядних знаменитостей

Журнал Vanity Fair частково представив свій традиційний список найкраще вдягнених знаменитостей. Нинішній топ-лист став вже 72-м за рахунком.

Список 2011 примітний тим, що в нього вперше у статусі представниці британської королівської сім'ї увійшла дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. Вона дебютувала в списку найбільш нарядних знаменитостей в 2008 році, коли ще не була нареченою принца.

Що стосується решти учасниць топ-списку, то в нього знову потрапила перша леді США Мішель Обама, дружина президента Франції Ніколя Саркозі Карла Бруні, співачка Леді Гага, актриси Тільда Свінтон і Кері Малліган, дружина князя Монако Альбера II княгиня Шарлен, принцеса Греції Олександра та інші.

У чоловічій частині списку дебютували актор і співак Джастін Тімберлейк і володар премії "Оскар" Колін Ферт. Також в топі опинилися пілот Формули-1 Джесон Баттон, князь Монако Альбер II, фінансист Алехандро Санто Домінго, ресторатор і кулінар Маркус Самуельсон та інші знамениті чоловіки.

Повний список знаменитостей, які найкрасивіше вдягаються, буде опубліковано в найближчому друкованому номері Vanity Fair. З попереднім переліком можна ознайомитися на офіційному сайті видання.

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Вільяма увійшла до списку найбільш нарядних знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути