неділя, 03 липня 2011 13:04

Кейт Міддлтон помахала лопатою перед журналістами
9

Фото: Фото: Reuters

Герцог і герцогиня Кембриджські принц Вільям і Кейт Міддлтон сьогодні відвідали церемонію посадки дерев у канадському місті Оттава.

Про це повідомляє британське видання "The Telegraph".

Офіційне відкриття заходу очолила сама Кейт. Вона ж посадила перше дерево в частині Оттавського парку, званій як Східний Хелмок. Неподалік від неї в частині під назвою Пін-Оак 1983 року в аналогічній царемоніі взяли участь принц Чарльз і принцеса Діана. Герцог глибоко зітхнув, побачивши пам'ятну табличку з ім'ям його покійної матері.

Після посадки дерева пара познайомилася з молодятами, що вийшли заміж того ж дня, що й вони - 29 квітня цього року, а також парами, які святкували 50-ту, 60-у і навіть 70-у річницю весілля.

"Я сподіваюся, ви будете в шлюбі так само щасливі, як і ми", - побажала Уїльяму і Кейт Едріен Чарлбуа, яка святкували 50-річчя шлюбу з чоловіком Денні.

"Ми сподіваємося не це", - відповіла молода пара.

Зазначимо, що традиція висаджування пам'ятних дерев була заснована імператором Японії Фусімі під час його першого офіційного закордонного візиту до Канади в 1907 році.

Біля кожного дерева розміщують бронзову табличку з ім'ям і посадою людини, яка посадила його, а також назвою виду дерева і датою посадки.

Нині у парку Оттави висаджені вже 120 дерев. З них 16 - членами королівської родини Великої Британії, яка вперше долучилася до традиції в 1939 році.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон помахала лопатою перед журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути