вівторок, 06 листопада 2012 10:59

Дружина подарує Олександру Усіку другу дитину

Дружина подарує Олександру Усіку другу дитину
Спортсмен сам буде називати малюка Фото: Reuters

Український боксер Олександр Усік незабаром знову стане татом. Його дружина Катерина вагітна. Сталася ця радісна подія ще до його перемоги на Олімпійських іграх 11 серпня. Також боксер зізнався, що нагороду за свою перемогу над італійським боксером Клементе Руссо в $125 тисяч отримав одразу ж. Про це Усік розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Через два дні по приїзду додому ми все отримали на карточку. І на телефон прийшло повідомлення, що ми отримали гроші", - поділився він.

Усік також розповів, на що витрачає гроші.

"Я ремонт в квартирі закінчую, яку дали після чемпіонату світу. Дружина - дизайнер. Кухні всякі, столи... Хотів машину купити, машину подарували теж. Може тюнінг в машині зроблю, якісь виска, просто подуріти", - зізнався боксер.

За словами олімпійського чемпіона, він ще не відпочивав з дружиною після перемоги, оскільки їй зараз не можна літати. Після наполегливих розпитувань ведучої Усік зізнався, що дружина вагітна і сталося це ще до Олімпійських ігор.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Щасливий, що виконав прохання дочки" - Олександр Усік станцював "золотий" гопак

Спортсмен також зазначив, що дитину збирається називати сам. Нагадаємо, у пари вже є дочка Єлизавета, якій зараз 2,5 року.

"Я доньку назвав, дружина каже, що вона буде називати. Але вона не знає, що я буду називати", - підкреслив Олександр Усік.

Зараз ви читаєте новину «Дружина подарує Олександру Усіку другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути