понеділок, 18 січня 2021 12:36

Довгонога Полякова захопила мережу знімками в бікіні
6

Полякова показала спекотні кадри
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Полякова показала спекотні кадри
Полякова показала спекотні кадри
Полякова показала спекотні кадри
Полякова показала спекотні кадри

Артистка Оля Полякова, яка 17 січня відзначила 37-річчя, опублікувала серію звабливих фото в Instagram. Зірка разом із сім'єю відпочиває на Мальдівах.

На знімках співачка позує в коричневому бікіні, хизуючись підтягнутою фігурою та довгими ногами. Фотосесію влаштувала на гойдалці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гола Дорофєєва позувала у ванні

"Уперше в житті не можу побудувати плани, не знаю, про що мріяти, куди прагнути, бо минулий рік показав, які хиткі й самовпевнені наші плани, тому це пост подяки. За теперішнє і минуле, яке призвело до цього справжнього. Подяка для мене ключовий момент у житті, розуміючи силу подяки, людина відкриває для себе неймовірні можливості. А дякувати завжди знайдеться за що. Спасибі за теплий день, за сім'ю, за дітей здорових, живих батьків, кар'єру, друзів, вдячних глядачів, розкішні пісні, за можливість виходити на сцену, їздити по світу, дивитися в очі коханих. З днем народження мене", - підписала спекотні фото виконавиця.

Українська співачка Оля Полякова здивувала шанувальників світлинами з відпочинку на Мальдівах. Увесь минулий рік артистка скаржилася на скрутний стан фінансів та скасування концертів через карантин.

Зараз ви читаєте новину «Довгонога Полякова захопила мережу знімками в бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути