Ексклюзиви
середа, 13 січня 2021 11:46

"Бідну" Полякову розкритикували за відпочинок на Мальдівах
7

Українська співачка 36-річна Оля Полякова здивувала шанувальників світлинами з відпочинку на Мальдівах. Увесь минулий рік артистка скаржилася на скрутний стан фінансів та скасування концертів через карантин.

Полякова почала публікувати в Instagram фото в купальнику та дражнитися у сторіз, за що деякі фоловери її розкритикували.

"Нам, артистам, так важко, так важко! Держава нам зовсім не допомагає, концертів немає, ми втрачаємо величезні гроші", - і після цих слів їдемо на Мальдіви! Усім би українцям ваше "важко", - написали в мережі.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила кримінальне провадження через концерт Полякової

Але співачка не розгубилася:

"Якби ви були уважніші, але нема на що сподіватися. Я ще раз по буквах: 10 артистам першого ешелону не страшно! Що робити десяткам тисяч простих музикантів? Так зрозуміло? Злі люди, які не чують нікого, крім себе", - відповіла Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти дізналися, як та скільки заробляє Тіна Кароль

Українська співачка Ольга Полякова посварилася з головним санлікарем Віктором Ляшком. За словами артистки, рішення влади посилити карантин ставить питання виживання багатьох галузей діяльності, зокрема музичної.

Зараз ви читаєте новину «"Бідну" Полякову розкритикували за відпочинок на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути