четвер, 28 жовтня 2021 17:43

Дорофєєва вперше поділилася, що пухлину в грудях помітив її чоловік

Виконавиця 31-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла, як дізналася про пухлину в грудях. Чотири роки тому їй зробили операцію.

Автор: instagram.com/nadyadorofeeva
  Співачка Надя Дорофєєва зізналася, як вперше дізналася про пухлину в грудях
Співачка Надя Дорофєєва зізналася, як вперше дізналася про пухлину в грудях

Першим помітив пухлину чоловік співачки 33-річний Володимир Дантес. Дорофєєва поділилася, що артист відправив її продіагностуватися, у програмі "Зірковий шлях".

"Він сказав: "Так, у тебе якась тверда кулька. Що це таке?". Відправив мене до лікарні. Операція була чотири роки тому, нічого жорстко критичного нема в такій операції. Це доброякісна фіброаденома, її видаляють для того, щоб вона не стала злоякісною", - розповіла вона.

Зірка додала, що лягати під ніж хірурга не боялася. У мережі розповіла цю історію, щоб надихнути жінок щороку перевіряти стан здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка може виявити рак сама. Але на пізній стадії - мамолог

"Я ж інфлюенсерка. Подумала, що нарешті треба правильно використовувати це слово. І мені захотілося, щоб дівчата прийшли на щорічне обстеження, тому що обов'язково треба раз на рік перевіряти груди", - зазначила Дорофєєва.

Українській співачці й колишній солістці гурту "Время и Стекло" 31-річній Наді Дорофєєвій чотири роки тому медики діагностували пухлину в молочній залозі.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва вперше поділилася, що пухлину в грудях помітив її чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути