Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 10:59

Донька Світлани Лободи носитиме прізвище Цар

Новоспечена матуся Світлана Лобода запевняє, що пологи пройшли без ускладнень. 28-річна співачка стала мамою у суботу 9-го квітня.

Батьком дитини став цивільний чоловік артистки 26-річний Андрій Цар.

До клініки Лобода поїхала лише увечері, коли у неї почалися активні перейми.

"Я дуже хвилювалася всі ці дні, але все минуло добре, швидко і без ускладнень. А надто коли тримаєш це маленьке диво на руках, то розумієш, що все це терпіла не дарма. Я дуже щаслива!" - запевнила Світлана у коментарі "Life Showbiz".

Дівчинка народилася з вагою 3 кілограми. Ім'я дитині пара ще не вигадала. Хоча напередодні Свєта казала, що в них з Андрієм було кілька варіантів - як для дівчинки, так і для хлопчика. Та співачка, яка не схотіла заздалегідь дізнаватися стать майбутньої дитини, вирішила, що "до дитини ще треба придивитися".

А от із прізвищем все буде простіше. Донька Лободи носитиме милозвучніше прізвище батька - Цар. Саме це прізвище стоїть у паспорті Андрія. А от раніше танцюрист був "Онищаком", пише "Сегодня". Відповідно, і його дочці могло дістатися таке, менш претензійне прізвище.

За інформацією газети, Лобода народжувала у приватній клініці. Пологи плюс спостереження за вагітністю там обходяться у середньому в 50 тисяч гривень. Там же свого часу народжували співачки Ганна Сєдокова та Віра Брежнєва.

"Свєта відмовилася лягати у пологовий будинок раніше терміну, а переступила його поріг, лише коли відчула, що почалися перейми", - розповіли в оточенні співачки.

"Необхідні речі вона зібрала заздалегідь, тож Андрій просто відвіз її в "Ісіду" і залишився з нею", - додав інформатор газети.

За словами джерела, з новонародженим малям та його зірковою мамою все гаразд: "А почуваються Свєта та доця добре. Днями збираються виписуватися".

Зараз ви читаєте новину «Донька Світлани Лободи носитиме прізвище Цар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути