Ексклюзиви
середа, 28 травня 2014 14:07

Донька Ольги Сумської заборонила розповідати про її життя у Москві

Автор: Сергій Старостенко
 

Донька актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна заборонила матері розповідати про її життя у Москві та плани на майбутнє. Зробила це після того, як Сумська заявила, що Антоніна збирається отримати російське громадянство.

Про це кореспонденту Gazeta.ua Ольга Сумська розповіла під вручення Всеукраїнської премії "Диво-дитина".

"Донька не дозволяє висвітлювати її життя, після того, як дозволила собі сказати про її наміри змінити громадянство. Анатоніна сказала: "Мама, більше ти ні слова не скажеш про мою кар'єру чи моїх планах. Віднині це — закрита тема". Якби ця інформація спливла рік чи два тому, то ніхто б уваги на це не звернув. А тут зробили таке, що хай Господь милує", -

сказала вона.

" Поки справа із російським громадянством ніяк не просувається. Через теперішню ситуацію у країні все зупинилося. Усім дітям українського походження відмовлено в отриманні російського громадянства", - додала Ольга Сумська.

Також вона пожалілася, що чекала донька вдома на Паску, але через напружений графік Антоніна приїхати не змогла.

"Зараз в Антоніни гарячі пора, бо почалася сесія і йдуть іспити. Чекала, що донька прийде на Паску, та вона не змогла вирватися через шалений графік. Мрію про те, аби вона хоча б після іспитів на якийсь час приїхала додому. Хоч розумію: якщо буде робота, залишиться працювати. Треба крутитися і заробляти свої грошенята", - сказала Ольга Сумська.

"Москва — дуже жорстке місто. Тому, якщо є пропозиції, варто працювати", - додала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ольги Сумської заборонила розповідати про її життя у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути