вівторок, 07 березня 2017 10:08

Дочка супермоделі Крісті Брінклі похизувалась відвертими фото
4

Сейлор Брінклі-Кук
Сейлор Брінклі-Кук
Сейлор Брінклі-Кук
Крісті Брінклі з доньками

Дочка супермоделі Крісті Брінклі 18-річна Сейлор Брінклі-Кук поділилася з фоловерами в Instagram колажем, який нав'язливо демонструє частини її тіла. Так дівчина відреагувала на те, що деякі користувачі соцмережі віднесли її фотографію до категорії неприйнятного для публікації контенту.

"Очевидно, Instagram не найбільший шанувальник моєї маленької попи, і я була видалена, тому кажу:" Давайте поглянемо ... ", - написала Сейлор поруч зі знімком, оригінал якого був зроблений під час недавньої фотосесії для Sports Illustrated Swimsuit.

63-річна Крісті Брінклі сфотографувалася для видання разом з двома дочками: Сейлор і Алекс. Перша з них опублікувала кадри в мікроблозі і отримала у відповідь не одні лише захоплені відгуки. Влітку минулого року їй навіть довелося написати відкритого листа, в якому вона попросила громадськість в Мережі бути до неї добрішими:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 63-річна модель в купальнику дала фору дочкам

"Перестаньте порівнювати мене з мамою та іншими її дітьми. Ці розмови ранять мене. Я щаслива, здорова, добра до оточуючих - так чому ж повинна переживати, що не така красива, як хтось інший ?! Я самостійна людина, зі своїми переконаннями , думками і особистістю", - написала Сейлор в серпні.

Зараз ви читаєте новину «Дочка супермоделі Крісті Брінклі похизувалась відвертими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути