четвер, 11 жовтня 2012 17:31

До коханки Франсуа Олланда приставав одружений Ніколя Саркозі

До коханки Франсуа Олланда приставав одружений Ніколя Саркозі
У Франції вийшла викривальна публікація Фото: Global Look Press

Відомі своєю велелюбністю французи не пробачили президентові плутанину в особистому житті: і без того низькій популярності Франсуа Олланда завдано удару викриттям його супутниці Валері Трірвейлер, яка нібито одночасно була в стосунках з нинішнім президентом-соціалістом і екс-міністром правого спрямування Патріком Деведжяном. За словами авторів, чоловіки знали про свою одночасну присутність в житті Трірвейлер, крім того - у кожного з них було ще по одній коханій в той момент.

У публікації під назвою La Frondeuse, що можна перекласти як "Засновниця проблем", говориться, що фактично це була "любов на шістьох", відзначає The Telegraph. За відомостями авторів, ця заплутана історія трапилася на початку 2000-х років. Тоді Валері Трірвейлер у віці 35 років приймала залицяння від майбутнього президента Франції, який старший за неї на 11 років, і політика вірменського походження Деведжяна, який старший за жінку на 21 рік.

Автори впевнені, що для чоловіків не було секретом, що вони ділять жінку. А сама Валері Трірвейлер знала, що Деведжян одружений, а Олланд як і раніше живе зі своєю супутницею життя Сеголен Руаяль, яка народила майбутньому лідеру Франції чотирьох дітей, зазначає The Daily Mail. При цьому сама Трірвейлер і раніше була одружена. "Неймовірно, але пан Деведжян і пан Олланд, які обидва знали, що сплять з однією і тією ж жінкою, відчували один до одного величезну повагу", - відзначає газета.

Інтрига вирішилася в 2003 році, коли Трірвейлер поставила ультиматум Деведжяну. Вона заявила, що він повинен кинути свою дружину. Чоловік зазначив, що у нього четверо дітей, що він одружений з 1969 року і не має наміру залишати сім'ю. Тоді майбутня перша леді Франції зробила вибір на користь Олланда, але до 2007 року вони не афішували свої стосунки. До цього моменту Трірвейлер юридично була в шлюбі, а Олланд ще не розійшовся з Сеголен Руаяль (він залишив матір своїх чотирьох дітей після її невдалої спроби зайняти пост президента країни).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подруга президента Франції продовжує судитися з пресою

Викриття особистого життя Франсуа Олланда і його коханки відбувається порційно: в новій публікації розповідається, як Валері Трірвейлер вивела з себе екс-президента Ніколя Саркозі, відкинувши його залицяння. За словами авторів, колишній глава Франції загравав з нинішньою першою леді, "поки тримав за руку свою колишню дружину Сесілію". Почувши тихий шепіт: "Ви такі красиві", - Трірвейлер нібито відповіла Саркозі нищівним поглядом. Після цього, як пишуть автори викриття, екс-президент заявив журналістам: "Що вона про себе думає? Я для неї недостатньо хороший?"

Один з авторів скандальних публікацій - якийсь Крістоф Жакубішін, який запевняє, що він близький друг першої леді.

Зараз ви читаєте новину «До коханки Франсуа Олланда приставав одружений Ніколя Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути