субота, 05 травня 2012 15:49

Дмитру Нагієву сподобався Київ більше, ніж Москва

Дмитру Нагієву сподобався Київ більше, ніж Москва
Дмитро Нагієв Фото: news4k.com

Російський актор Дмитро Нагієв розповів кореспонденту Gazeta.ua, що йому подобається Київ більше, ніж Москва. Проте жити в українській столиці він не хотів би.

За словами актора, до кафе та ресторанів у Києві він не ходить. З українськими колегами дружніх відносин майже не підтримує.

"Я не перший раз тут. Київ на сто кроків ближче до Європи, навіть ніж Москва. Проте те, що Київ краще, ніж Москва, не означає, що я тут хочу жити. Мені він подобається, але проїжджаючи. Я втомився купувати те, що схоже на мою мрію. І я не хочу жити, там де цивілізація", - розповів він.

Нагадаємо, не так давно Дмитро Нагієв придбав собі нове житло у елітному котеджному селищі в Підмосков'ї . Його сусіди - Володимир Путін та патріарх Кирило. Новий будинок обійшовся актору у 1, 5 мільйона доларів.

У квітні у Києві Дмитро Нагієв знімався у останньому епізоді українського фільму "Полярний рейс", у якому головні ролі грають російські актори. Під час останнього перебування у столиці актор познайомився з українським музикантом Андрієм Кузьменком з гурту Скрябін.

"Нещодавно я для себе відкрив творчість вашого співака - Скрябіна. Мені дуже сподобався гурт "Пающіє труси". Я обожнюю такий гумор при зовнішності. Я подивився, що він робить сам. Ви знаєте, мені подобається такий креатив", - розповів актор.

За словами Нагієва, актор подумав би про співпрацю з гуртом "Поющіє труси".

"Я тверезо ставлюся до своєї творчості. Якби мені запропонували заспівати з "Поющіми трусами", я б подумав. Якось я записав пісню "Все що обіцяв". Вона прозвучала у Новий 2009 рік на Першому каналі. Пісня зайняла перше місце в ротації по завантаженню", - додав шоу-мен.

У 2006 році Дмитро Нагієв випустив власний альбом "Срібло", у якому 12 композицій.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Нагієву сподобався Київ більше, ніж Москва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути