Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2013 17:25

Дмитро Ступка водив друзів на еротичні шоу у Таїланді

Дмитро Ступка водив друзів на еротичні шоу у Таїланді
Актор куштував скорпіона Фото: photospress.ru

Дмитру Ступці подобається відпочивати у Таїланді. Про це молодий актор розповів в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Три роки тому перший раз в житті поїхав у Таїланд взимку. Так сталося, що я якраз потрапив на Китайський новий рік, там в готелі було святкування, безліч різних страв. Ми одразу проплатили гроші за цю подію. Було непогано. А якось був в Пекіні і в Гонг-Конзі влітку. І я там скуштував м'ясо змії і з'їв маленького скорпіона. Схоже на насіння наше. Дуже жорстоко засмажене. Китайці полюбляють їсти маленьких скорпіонів як чіпси з пивом. Мені не сподобалось. Мені взагалі більше подобається Тайланд. Там дуже гарно. Багато є знайомих, які туди постійно їздять. Я там вже був вдруге", - наголосив молодий актор.

За словами Ступки-молодшого, у Таїланді він не знайомився з трансвеститами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка

"У мене є дівчина. Навіщо мені якісь інші дівчата? Такого не було. Були на одному шоу еротичному, але на цьому було все скінчено. Там були різні люди. Виробляли різні речі. Я там був з хлопцями, які були там перший раз, як екскурсовод. З ними туди сходив, показав їм все", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ступка водив друзів на еротичні шоу у Таїланді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути