пʼятниця, 15 лютого 2013 14:08

"Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка

"Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка
Для актора важливо, щоб дівчина вміла готувати Фото: vsiknygy.net.ua

Онук легендарного Богдана Ступки Дмитро знову передумав одружуватися. Хлопець ніяк не може наважитися одружитися, повідомляє ТСН.

"Я ще не хочу одружуватися", - зізнався Дмитро в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Кажуть, що саме через небажання оформлювати стосунки від Ступки-молодшого пішла його колишня дівчина акторка Лейла Мамедова. Разом вони були шість років і Лейла вже чекала на весілля. Але Дмитро дав задній хід.

"Не то, що я не захотів. Я не маю зараз можливості на це все. Вона хотіла, щоб я був постійно з нею. А я не можу бути постійно з нею, тому що я з бабусею. Бабуся зараз одна і їй потрібно більше приділяти уваги. А вона хотіла одружуватися. А я не маю можливості, бо не маю квартири. І квартиру я не збираюся знімати і жити окремо", - підкреслив актор.

Тепер Лейла уже заручена з іншим. Дмитро таку швидку зміну не переживає.

Тепер поруч з Дмитром нова дівчина — Катерина. Вона родом із Криму. У Києві навчається на останньому курсі університету і готується до захисту диплому. Вона — майбутній економіст. Із Дмитром познайомилися на дні народженні у спільного друга. Разом вони уже півроку і Ступка-середній вже одобрив вибір сина.

Молодий актор зізнається, що столичні дівчата на видання йому не подобаються. Адже більшість із них шукають не кохання, а вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Ступка думає про одруження

"Зараз це більшість. Роблять собі губи, надувають, шукають олігархів. Це зрозуміла справа. Гроші, гроші, бабки, шуби, машини — все, що вони хочуть. А щось приготувати - "ой манікюр". Треба взагалі їхати дружину шукати не з Києва. Мені пощастило, що у мене Катя з Севастополя. Бо дівчата з Києва всі похабні, вульгарні. Вони просто шукають собі багатих чоловіків", - наголосив Дмитро Ступка.

А ще хлопець у дівчатах цінує кулінарні здібності. Каже, що теперішня кохана менш темпераментна за екс-подругу татарку і відповідає усім його вимогам.

"Катя нормальна, нічого не претендує. Ну і звісно, щоб готувала їсти. Тому що коли жінка не готує їсти, це проблема", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Київські дівчата вульгарні і шукають собі багатих чоловіків" — Дмитро Ступка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути