середа, 14 липня 2021 11:10

Дивилася крізь пляшку - акторка розкрила таємниці знімання спортивної драми "Пульс"

Напередодні знімань фільму "Пульс" акторка 26-річна Наталія Бабенко познайомилася зі спортсменкою Оксаною Ботурчук. На основі історії легкоатлетки й створили стрічку. Прем'єра відбудеться 22 липня.

"Хвилювалася перед пробами на "Пульс". Та коли прийшла на кастинг, поклалася на долю. Поталанило з режисером Сергієм Чеботаренком. Він з усіма знаходив спільну мову й дбайливо ставився до нас. Формулював завдання обережно, не кричав. Завдяки йому панувала класна атмосфера на майданчику. Ми постійно жартували. Ніхто нікого не навчав. У нас був творчий склад", - розповіла Бабенко кореспондентці Gazeta.ua.

Акторка приїжджала до Ботурчук у Дніпро.

Автор: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
  Акторка Наталія Бабенко поділилася деталями зйомок драми "Пульс"
Акторка Наталія Бабенко поділилася деталями зйомок драми "Пульс"

"Познайомила з родиною, показала дитячі фото. Я відчула, що вона відкрита, добра та щира. Коли ми поїхали в легкоатлетичний манеж, Оксана показала, як тренується. Мені було цікаво й корисно. Зрозуміла, що Віталія Ротар тренує за такою ж специфікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська драма здобула 4 номінації американського кінофестивалю

На репетиції перед зніманням шукали погляд головної героїні. Сергій запропонував подивитися на все крізь пляшку. Зробили це, щоб зрозуміти, наскільки погано бачить Оксана. Потім зафіксовувала, коли режисеру сподобалося. А на майданчику спрацьовувало само собою", - додала вона.

Наталія Бабенко для участі у фільмі "Пульс" тренувалася майже щодня пів року. Під час підготовки до щнімання відмовилася від солодкого, алкоголю. Дотримувалася правил здорового харчування. Могла собі дозволити зрідка правильні солодощі.

Зараз ви читаєте новину «Дивилася крізь пляшку - акторка розкрила таємниці знімання спортивної драми "Пульс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути