пʼятниця, 16 липня 2021 09:15

"Спортсмени казали: "Це жах. Як ви витримуєте?" - акторка розповіла про зйомки драми "Пульс"
5

Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня пів року.

Про те, як проходили зйомки та наскільки важко було підготуватися, розповіла кореспондентці Gazeta.ua.

"На одному з сайтів написали, що раніше займалася художньою гімнастикою. Це неправда. Бігом почала займатися за пів року до зйомок: треба було зрозуміти, як правильно бігати, і підтягнути форму. Тренувалася майже щодня.

Під час підготовки до зйомок відмовилася від солодкого, алкоголю. Дотримувалася правил здорового харчування. Рідко могла собі дозволити правильні солодощі: протеїнові батончики, наприклад. Алкоголь майже не вживаю. Але тоді навіть на свята, день народження чи Новий рік не дозволяла собі випити. Тренери пояснювали, що якщо випиваєш хоча б келих шампанського, то щоб відпрацювати його, треба провести до трьох важких двогодинних тренувань. Це мене зупиняло, та й сильного бажання випити не було.

Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня півроку
Фото: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня півроку
Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня півроку
Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня півроку
Наталія Бабенко для зйомок у фільму "Пульс" тренувалася майже щодня півроку

Ще навчали грати мелодію, яка звучить у фільмі, на віолончелі. Найняли викладача, який займався зі мною два-три рази на тиждень протягом місяця", - розповіла вона.

Зміна триває 12 год. Більшість часу актори бігали на знімальному майданчику.

"Хоч я й тренувалася напередодні зйомок, було складно. На зйомках інша структура. У звичний день 2 години тренувалася, а потім займалася своїми справами. На майданчику так не вийде. Беруть локацію і її треба "відбивати". Якщо стадіон, то цілий день знімаєшся на стадіоні. Зміна триває 12 годин. Ми залишаємо трохи часу на грим і переодягання, а більшість часу бігаємо. Справжні спортсмени, які брали участь у зйомках і бігали з нами, казали: "Це жах. Як ви таке витримуєте? Ми один раз побігали і все, відпочиваємо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не застрахований: яких незвичних травм зазнавали зірки шоубізу

Коли вже відзняли фільм, мені стало складно бігати. Перевантажила коліна. У червні намагалася повернутися до цього виду спорту. Декілька разів бігала по пів години. Але відчула таке навантаження на коліна, що усвідомила: в такому темпі, як я займалася, вже не зможу", - зауважила Бабенко.

Акторка 26-річна Наталія Бабенко отримала першу роль у повнометражному фільмі. Вона зіграла у стрічці "Пульс", створеній на основі реальної історії української паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

Зараз ви читаєте новину «"Спортсмени казали: "Це жах. Як ви витримуєте?" - акторка розповіла про зйомки драми "Пульс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути