неділя, 04 липня 2021 14:15

Ламали ноги і ревіли від болю: яких травм зазнавали зірки шоубізу
6

Фото: instagram.com/lennykravets

Днями актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець зламала ногу. Інцидент стався через те, що вона заплуталась у широких штанах.

"Ніщо не віщувало біди. Я прийшла додому, накупила черешні й планувала зайнятися справами. І заплуталася в широких шовкових штанах, спіткнулася, ударилася ногою об одвірок. І через 15 хвилин - набряк неприємного кольору. Трохи боліло", - розповіла телеведуча колегам із каналу "1+1".

У лікарні Кравець діагностували перелам плеснової кістки.

Автор: instagram.com/lennykravets
 

Які ще незвичні травми мали зірки шоубізу, читайте в матеріалGazeta.ua

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна зазнала сильну травму ребра перед ефіром дев'ятого сезону шоу "Танці з зірками". Співачка відчувала сильний біль, але вирішила вийти на сцену з травмою.

"У той момент я ревіла і від болю, і від образи за все, що з нами сталося. Але точно знала, що тепер зобов'язана вийти на паркет і довести, що я все зможу",- розповідала Саніна.

Автор: instagram.com/the_hardkiss
 

Зірка серіалу "Кріпосна" й фільму "Чорний Ворон" Тарас Цимбалюк травмувався під час знімання сцени бійки. За словами актора, його партнер не розрахував траєкторію польоту руки й зламав Цимбалюку ніс.

"Я зрозумів, що кіно ще й може повернути в минуле, де я можу згадати юнацькі сутички. Ми знімали бійку, котру, як мені здалося, відточили. Але так сталося, що мій партнер не розрахував траєкторію польоту руки, ще й трохи посковзнувся, і влучив мені в ніс. Одразу калюжа крові, закінчений на половині знімальний день. Результат: закритий перелом кісток носа. Наклали шви, бо ще й було розсічення", — розповів Тарас.

Автор: instagram.com/taras.tsymbaliuk
 

Акторка Анна Саліванчук майже 10 років тому під час знімання одного з історичних фільмів упала з коня. Зірка їхала верхи вночі, кінь злякався софітів і погнав у ліс, де став дибки, і Анна впала.

За словами Саліванчук, поодинокі наслідки падіння зберігаються до сьогодні.

Автор: instagram.com/salivanchuk.anna
 

Співачка Оля Полякова травмувалася під час виступу влітку торік. Під час виконання одного з елементів номеру Полякова сильно ушкодила ногу об раму декорації та зірвала ніготь. Виступ довелося зупинити. Але після надання першої медичної допомоги артистка знову вийшла на сцену.

Автор: instagram.com/polyakovamusic
 

Співачка Мішель Андраде серйозно травмувала шию під час репетиції постановки до треку Mirror. Виступ скасували.

"Я ушкодила собі шию так, що самостійно не могла вставати з ліжка й рухати головою", - написала зірка в блозі.

Автор: instagram.com/mishvirmish
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль спокусливо роздягалась і танцювала на роликах у новому кліпі

Іноді зірки вражають не лише творчістю, але і яскравими фото. Звісно, щоб привернути увагу, світлини в бікіні ніхто не скасовував. Але щоб суттєво виділитися з-поміж інших, найсміливіші зважуються на екстремальні фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «Ламали ноги і ревіли від болю: яких травм зазнавали зірки шоубізу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути