пʼятниця, 19 листопада 2010 10:47

Дівчина з МАХІМ затьмарила "ВіаГру" (ФОТО)
10

Христина Асмус
Вікторія Боня
Анна Сєдокова
Віра Брежнєва
Тетяна Котова

Чоловічий журнал МАХІМ за допомогою своїх читачів склав щорічний, четвертий за рахунком національний рейтинг ста найгарніших жінок Росії.

За рішенням читачів видання і редакції, перша сходинка дісталася молодій російській акторці, яка зіграла Варю в комедійному телесеріалі "Інтерни" Христині Асмус. Дівчина єдина дебютантка в рейтингу, але за всю історію проекту вперше посіла перше місце. Христина вже брала участь у відвертій фотосесії для одного з номерів журналу MAXIM.

На другій сходинці розташувалася телеведуча Вікторія Боня, за нею слідують три екс- учасниці сексуального гурту "ВіаГра" Анна Сєдокова, Віра Брежнєва, яка посідала перше місце 2007 року, та Тетяна Котова. Шосту сходинку рейтингу посіла акторка Марія Кожевнікова, на сьомому місці телеведуча Лєра Кудрявцева, на восьмій сходинці солістка гурту "Вінтаж" Анна Плєтньова. Дев'яте місце займає співачка, партнерка за сценою репера Потапа Настя Каменських, а замикає десятку лідерок Ірена Понарошку, яка в 2009 році посідала першу сходинку рейтингу.

На 26-му місці опинилася героїня січневої обкладинки MAXIM 2010 Марія Берсенєва, з 22-го місця почала своє сходження в рейтингу акторка Марія Горбань, 19-е місце зайняла співачка Нюша, яка сфотографувалася для обкладинки грудневого номеру. Однією сходинкою вище розташувалася "російська шпіонка" Ганна Чапман, яка здійснила фурор своєю появою в MAXIM в листопаді, а найвдалішим дебютом стало 16-е місце телезірки Ірини Медведєвої.

Нагадаємо, що британський сайт Cavalry оприлюднив рейтинг бізнес-леді, які надихають клієнтів сайту працювати на себе, а не на роботодавців.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з МАХІМ затьмарила "ВіаГру" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути