Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 10:52

Дівчина Білана знялася оголеною для журналу (ФОТО)

Відверті фото російської моделі Олени Кулецької, нареченої співака Діми Білана з'явилися в модному журналі Tatler. На фотографіях розфарбована модель позує перед дзеркалом в спідній білизні.

В свою чергу співак спокійно відреагував на відверту фотосесію і на чутки в Інтернеті про те, що Білан і Кулецька більше не разом. Пишуть, що стосунки пари лише піар-роман.

"Дивуюсь, наскільки ця тема хвилює журналістську громадськість.Я навіть став все більше і більше переконуватися, що при бажанні можу влаштовувати немислимі піар-ходи! У мене, можна сказати, талант!", - розповів співак.

За його словами, вони з Оленою вже багато побачили. Журналісти намагалися приписати Олені Міккі Рурка, як зраду, а співака "одружували" з Софією Рудєвою.

"Сумно і прикро. Знову не вийшло голлівудської розв'язки з усіма наслідками: мордобоєм, подряпаним обличчям і викинутими з дому подарунками, речами і купою брудних слів один одному! А наша з Оленою тривожна професія все перевіряє нас на міцність. Думаю, якби не наше насичене минуле, яке нас згуртувало до хребців, піддалися б ми цьому розвороту преси з антилюдським бажанням розібрати і розтоптати ще щось чисте, що в нашому шоу-бізі залишилося", - розповів Білан.

Кулецька говорить, що нині вона вся в іспитах і переїздом.

"Ми іноді з Дімою теж замислюємося, а не піар це або, на худий кінець, фантастична драма? Так довго не бачити один одного! До такого вже думки доходять, що сил немає, а потім як зустрінемося - і все як рукою знімає! У такі моменти весь Лос-Анджелес на вухах стоїть, та й Лас-Вегас теж, згадуючи наші останні пригоди!", - наголосила Кулецька.

Нагадаємо, Рурк і Кулецька зустрічалися декілька місяців, час від часу з'являючись разом на світських заходах, зокрема у вересні на врученні премії "Людина року" від GQ в Лондоні. При цьому на розпитування журналістів обидва відповідали, що їх зв'язують виключно дружні стосунки.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Білана знялася оголеною для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути