Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 12:14

Діта фон Тіз показала стриптиз по-східному (ФОТО)
8

Відвідувачі лондонської виставки Erotica 2010 мали можливість познайомитися з новим номером королеви бурлеску Діти фон Тіз.

Номер "Вільна жінка Сходу" вперше демонструвався в Європі, але вже знайомий голлівудським зіркам. Під час танцю Діта поєднує японські і перські мотиви, постає то розкішної гейшею, то наложницею шаха.

Зараз артистка подорожує між Європою та Америкою, танцюючи в еротичних шоу. У жовтні вона встигла виступити на шоу Жан-Поля Готьє в Парижі і на благодійному вечорі amfAR в Лос-Анджелесі. Тепер підкорює Лондон, де влітку 2012 року відбудеться Олімпіада Еротичного шоу.

В інтерв'ю Penthouse стриптизерка сказала, що її "робота" оцінюється в 20 тисяч доларів за 10 хвилин. Що, за її словами, дарує їй відчуття виняткової свободи.

Голлівудська акторка Скарлетт Йоханссон одного разу зізналася, що вона була зачарована "еротичністю Діти кольору вороняча крила".

"По-моєму вона неймовірно красива і по-справжньому талановита. Їй так властиві дивовижні метаморфози. Вона сама створила себе", - розповіла Йоханссон.

Нагадаємо, Діта фон Тіз з'явилася на вулицях Лос-Анджелеса, вдягнена в сукню кремового кольору з червоним верхом і глибоким декольте, кремові туфлі з червоною підошвою. Танцівниця зайшла в один з магазинів, щоб купити хліб.

Newsru

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз показала стриптиз по-східному (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути