понеділок, 08 листопада 2010 11:34

Діта фон Тіз пішла в булочну при повному параді (ФОТО)

Королева бурлеску, відома танцівниця Діта фон Тіз з'явилася на вулицях Лос-Анджелеса вдягнена в сукню кремового кольору з червоним верхом з глибоким декольте, кремові туфлі з червоною підошвою. Танцівниця зайшла в один з магазинів, щоб купити хліб.

"Незалежно від того, що вона робить: проходить контроль в аеропорту або гуляє з собакою, вона завжди бездоганна!", - наголосили папарацці.

У свої 38 років Діта наносить на обличчя порцеляновий колір і червону помаду. Відома модниця запевняє, що в її гардеробі немає жодної пари джинсів.

"Я б відчувала себе жахливо, якби хтось раптом зміг примусити мене надягти футболку чи штани", - розповіла Діта.

Навіть в спортзал танцівниця ходить гарно вдягнена і з макіяжем. При всіх своїх можливостях танцівниця ніколи не вдається до послуг стилістів.

"Дуже важливо, щоб у кожної жінки був хороший кравець, - дає рекомендації Діта фон Тіз. - Ніяка сукня не сидить так чудово на попці, грудях, животі, в талії і стегнах, як зшита на замовлення. І нижня білизна: комплект чорної, один у стилі "ню" і тілесного кольору. Червоний колір годиться для зрілих жінок, білий - для дівчаток".

Нагадаємо, нещодавно Діта фон Тіз сфотографувалась для нового номера італійського журналу Grazia.У свіжому фотосеті танцівниця постала без агресії і в жіночному образі, хоча часто для неї обирають епатажні образи.

DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз пішла в булочну при повному параді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути