Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 13:43

Діма Коляденко розповів про своє скандальне розлучення з колишньою дружиною

Діма Коляденко розповів про своє скандальне розлучення з колишньою дружиною
Діма Коляденко розповів про війну з колишньою дружиною Фото: Ivona - bigmir)net

Шоу-мен Діма Коляденко 15 років тому розлучився з дружиною, хореографом Оленою Коляденко. Про скандальне розставання пригадав у передачі "Світське життя".

"15 років тому вона зробила FREEDOM BALLE, тому що ми розлучилися і вона залишилась у розбитого корита, вона мала працювати і не могла сидіти вдома ані секунди, адже я забрав балет. Я вчинив негарно, хотів, щоб вона повернулась із сином, а вона не повернулась - яка сильна жінка! Ми не спілкувались 5 років після розлучення, я не знав, де живе мій син, де живе вона. Ми так некрасиво розлучились, у нас була війна. Якщо б ми не розлучились нічого б не було. Все що не робиться - все накраще. Нас пов'язала любов до сина, у нас є Філіп, час все залікував. Я мудрий чоловік, в якийсь момент подумав: "досить сидіти в балетних класах, працювати на українських артистів, я хочу уступити свій бізнес першій дружині, Олені Коляденко". Я вчинив по-чоловічом, я закрив свій бізнес "Арт-класік балет", почав працювати на власний бренд і уступив зелене світло Олені Коляденко. Тут все хитро, це щоу-бізнес", - сказав Дмитро Коляденко.

Зараз у колишнього подружжя прекрасні стосунки, Дмитро завітав разом з іншими зірками привітати Олену Коляденко з 15-річчям "FREEDOM BALLET" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова та Віра Брежнєва знялись в унікальному проекті на честь 15-річчя FREEDOM BALLET

Зараз ви читаєте новину «Діма Коляденко розповів про своє скандальне розлучення з колишньою дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути