Ексклюзиви
середа, 25 жовтня 2017 19:01

Оля Полякова та Віра Брежнєва знялись в унікальному проекті на честь 15-річчя FREEDOM BALLET
8

Фото: Прес-служба

Напередодні концерту "FREEDOM BALLET 15 років" ТОП зірки України разом з артистами балету знялися в унікальному танцювальному фотопроекті журналу "Viva".

Оля Полякова, Макс Барських, Віра Брежнєва, ALEKSEEV, Злата Огневич, Ірина Білик, KADNAY і незрівнянна Лайма Вайкуле закружляли у танці на сторінках українського видання. У супроводі професійних танцівників, солістів і хореографів балету зірки виконали танцювальні ПА в променях вуличних ліхтарів, на авансцені і театральних підмостках, міських бульварах і алеях.

Відомий режисер, засновник і керівник FREEDOM BALLET Олена Коляденко в коментарях до фотопроекту поділилася найяскравішими моментами знайомства і співпраці з артистами за 15 років творчого шляху свого колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гігантська шафа і Лайма Вайкуле: подробиці підготовки до 15-річчя Freedom ballet

"У Білик завжди були найкрутіші кліпи і концертні шоу! Але, як же все в житті непередбачувано. Могла б я тоді припустити, що наші шляхи скоро перетнуться і настільки? (Сміється) Мій перший балет" Арт-Класик "разом з моїм екс - чоловіком пішли до неї! А що ж тепер?А тепер я свій день народження святкувала на концерті Ірини Білик, а вона в день народження мого балету - виконає ще одну мою найулюбленішу пісню ... ", - каже про Ірину Білик Олена Коляденко.

У підготовці до концерту, деякі відомі артисти відкрили нові грані своїх талантів. Олена Коляденко поділилася, як проходять репетиції з Вірою Брежнєвою:

"Віра сповнена енергії, c хорошою самовіддачею, вона лідер в залі з правильним підходом до роботи. А ще її фраза, яка змусила посміхнутися в кінці репетиції:" Я так ніколи ще не танцювала! ""

Співпраця зі співаком ALEKSEEV Коляденко прокоментувала таким чином:

"Наш тандем - ALEKSEEV + FREEDOM BALLET утворився зовсім недавно, а точніше - цього літа. Все завдяки продюсеру Микити - Олегу Боднарчуку, з яким ми давно дружимо і співпрацюємо. Але, те, що Микита особливий, магічний артист, який кожен раз робить зі глядачами подорож в мрію - це відкривається відразу. Ми з ним - вперед, в майбутнє! "

Робота над танцювальним фотопроектом велася протягом декількох місяців, зйомки проходили в різних містах України. Над втіленням унікальних ідей працювала велика команда. Яскраві фото зробив Михайло Федорак, за Post Production відповідав Роман Сафаров, стиль - Назар Дідик (соліст балету, хореограф-постановник), перетворювали артистів в кадрі стилісти по волоссю і мейк-ап фахівці - Наталя Стрільчук, Андрій Юдін, Олена Доброва, Лера Горностай , Олена Твеліна, Тетяна Свиридова.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова та Віра Брежнєва знялись в унікальному проекті на честь 15-річчя FREEDOM BALLET». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути