Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2012 11:09

Діана Дорожкіна розкрила секрет краси — фреш зранку і повноцінний сон

Діана Дорожкіна розкрила секрет краси — фреш зранку і повноцінний сон
Для дизайнерки життя в 41 тільки починається Фото: rezonans.in.ua

Діана Дорожкіна до успіху йшла тернистим шляхом. Однак до труднощів дизайнер ставиться філософськи, повідомляє ТСН.

"Найважливіше - це позитивне ставлення до життя, позитивне і філософське. Тобто коли виникає якась життєва проблема, поставитися до цього філософськи", - розповіла Дорожкіна в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Щоб стати відомим на всю країну дизайнером, Дорожкіній довелось протягом багатьох років поєднувати навчання у двох вишах, роботу і сім'ю. Зізнається, що іноді сил не вистачало. Але найбільше засмучувало Дорожкіну інше.

"Найбільш болісне, це коли ті люди, яким дуже віриш, робили боляче", - зазначила вона.

Для того, щоб не зважати на образи, певна Дорожкіна, треба полюбити себе. Ця любов допоможе і гарно виглядати. Діана інколи займається фітнесом, не сидить на дієті, не вживає надто дорогої косметики. Секрет її краси — в речах більш доступних.

"Вранці хочеться фреш або смачний зелений чай. Намагаюся висипатися, тому що сон дуже важливий, особливо коли тобі за тридцять", - підкреслила дизайнер.

Дорожкіна має 15-річну дочку Дарину. Її батько, колишній чоловік дизайнерки, бізнесмен Сергій Кулеба. Дорожкіна нарікає, характер у тінейджерки мамин.

"П'ятнадцять років - досить складний вік. До якої міри складно спілкуватися з підлітком. Крок вперед, два назад для того, щоб почекати, коли вона тебе буде готова почути і зрозуміти", - наголосила вона.

Вітчима для Дарини Діана поки що не знайшла. Але яким він буде, уже знає.

"Дуже важливо мати поруч із собою надійного чоловіка, турботливого і люблячого. І люблячого не тільки тебе, але і твою дитину", - підкреслила дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 років тому до Діани Дорожкіної приставали геї

Про особисте Дорожкіна говорить неохоче. Але певна, що у 41 життя тільки починається. Попереду у неї багато планів. Головний з них — бути щасливою.

"Щастя багато не буває. Хочеться побільше щастя, хочеться виконання бажань", - зазначила Дорожкіна.

Зараз ви читаєте новину «Діана Дорожкіна розкрила секрет краси — фреш зранку і повноцінний сон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути