Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 10:32

Девід Бекхем знявся для Men"s Health і дав життєві поради (ФОТО)

33-річний футболіст засвітився на обкладинці останнього номера чоловічого журналу Men"sHealth і поділився розумними думками про життя, повідомляють Сутки.

Про розслаблення: "Ми з моєю сім"єю живемо в божевільному ритмі. Звичайно, на полі я відчуваю себе найспокійніше. Я щасливий, тому що знаю, що роблю, і знаю, що у мене це виходить".

Про себе: "Бути чиїмсь прикладом для наслідування - велика честь. І все залежить від твоєї поведінки. Люди часто питають мене "Навіщо ти постійно ускладнюєш собі життя?" Вони не розуміють, що це і дає мені сили".

Про популяризацію футболу в Америці: "Я ніколи нічого не роблю, якщо не вірю в те, що це вийде. Я думаю, що у футболу в Америці багато шансів прижитися. Звичайно, це не відбудеться за рік або два, можливо, знадобиться п"ять, десять або навіть п"ятнадцять років. Але я вірю в те, що футбол може стати однією з найпопулярніших спортивних розваг в Америці".

Про час, проведений з дітьми: "Люди часто постійно питають мене: "Ви граєте в гольф? Більшість спортсменів люблять гольф". Кілька років тому це було так, але тепер я краще проведу 4 години з дітьми, ніж на полі для гольфу. Здається, кращий спосіб відпочити - це послухати музику і провести час з дітьми".

Про любов до перемоги: "Я дійсно не умію програвати - це сильно мене зачіпає. Коли ми не виграємо як команда, я сприймаю це на свій рахунок".

Про свій стиль: "Я знаю, що я роблю".

Про свого батька, який допомагає Девіду тримати себе у формі: "Навіть якщо у мене була бездоганна гра, він завжди говорив "Ти грав добре, але допустив деякі помилки". Критику завжди доводилося вислуховувати. Навіть коли я грав у Манчестер Юнайтед і ми вигравали Єврокубок, він не давав мені розслабитися. Напевно, мені цього просто не призначено".

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем знявся для Men"s Health і дав життєві поради (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути