понеділок, 20 грудня 2010 10:35

Девід Бекхем змусив плакати свою дружину (ФОТО)
8

Днями Девід Бекхем став лауреатом премії ВВС Lifetime Achievement Award в номінації "Особистість в спорті".

"Бекхем - це видатна особистість як на полі, так і за його межами. Упевнений, Бекхем як ніхто інший гідний цієї премії", - заявив редактор ВВС Карл Доран.

Коли тріумфатор дістав можливість сказати декілька слів, він подякував всім, з ким йому довелося співпрацювати, а також батьків та друзів. Вікторії дісталася окрема подяка.

"Звісно ж, я хочу подякувати своїй дружині та дітям. Не тільки за те, що вона подарувала мені 3 чудових хлопчиків, але і за підтримку, яку вона мені надає, і вона дійсно надихає мене щодня. Отже, Вікторія, Бруклін, Ромео і Круз, спасибі вам!" - заявив Девід.

Вікторія, яка була присутня на церемонії разом з дітьми, була так зворушена, що навіть розплакалася.

Як нагадують таблоїди, аналогічну нагороду 35-річний Бекхем отримував в 2001 році.

Між тим, нещодавно британські ЗМІ повідомили, що Девід і Вікторія Бекхем опинилися в списку щасливчиків, запрошених на весілля принца Вільяма. Про бажання пари бути присутніми на "весіллі століття" стало відомо ще місяць тому, коли Британія презентувала свою заявку на проведення чемпіонату світу по футболу на своїх стадіонах. Тоді Девід Бекхем м'яко натякнув, що якщо вони переможуть, він напроситься до принца на весілля. З ЧС британцям не пощастило, але футболіст запрошення все ж таки отримав.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем змусив плакати свою дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути