вівторок, 07 лютого 2017 10:00

Девід Бекхем став жертвою хакерів

Девід Бекхем став жертвою хакерів
Reuters

Девід Бекхем часто брав участь в благодійних акціях, навіть став послом доброї волі ЮНІСЕФ, щоб регулярно їздити по світу з благодійними програмами і допомагати нужденним.

Днями були зламані сервери Doyen Global - PR-фірми, що знаходиться у віданні Симона Олівейри, головного менеджера колишнього футболіста, звідки стало відомо, що його насправді турбує постійне відрахування грошей в різні фонди. "Мене не хвилює це лицарство", - пише Девід, маючи на увазі, що він байдужий до того, чим він займався стільки років. Бекхем повинен був пожертвувати мільйон доларів на подію (в повідомленнях не розкривається яку), що організовує ЮНІСЕФ. Висловився він про це досить жорстко: "Це мої гроші!"

Багато користувачів Мережі заявили, що тепер слава Бекхема напевно піде на спад, а журналіст Пірс Морган навіть поіронізувати на цю тему, написавши у себе в Twitter: "О, Боже, бренд" Бекхем "- спочивай з миром". Сам футболіст вже виправдався за всі свої скандальні листи, сказав ось що: "Я писав все це зопалу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем написала проникливого листа собі 18-річній

Друзі Бекхема також встали на його захист, закликавши людей згадати, що насправді футболіст зробив для нужденних набагато більше, ніж інші:

"Чесно кажучи, він розуміє, що він дав багато своїй країні, але ви говорите про такі речі, про які нічого не знаєте. Він написав, що його не хвилює, лицар він чи ні, тільки лише тому, що все це він робив не заради отримання звання і почестей, ось і все ".

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем став жертвою хакерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути