середа, 12 жовтня 2011 12:28

Демі Мур розлучається з Ештоном Катчером через зраду

Демі Мур розлучається з Ештоном Катчером через зраду

Голлівудська актриса Демі Мур офіційно подала заяву на розлучення. Вона більше не могла виносити зрад чоловіка.

Демі Мур вирішила офіційно розірвати шлюб зі своїм чоловіком, популярним голлівудським актором Ештоном Катчером. Причиною стала зрада. Засмучена Демі Мур так коментує своє рішення: "Я дуже сильно принижена. Мені важко далося це рішення, але я більше не зможу довіряти моєму чоловікові". Агент і адвокат актриси утрималися від коментарів.

Нагадаємо, причиною розриву став зв'язок Ештона Катчера з 23-річною Сарою Ліл. Скандальність ситуації посилюється тим фактом, що Катчер закрутив інтрижку прямо на річницю його шлюбу з Демі Мур. У пресу просочилися фото, на яких зображена гаряча парочка. Деякі видання навіть стверджували, що Ештон і Сара зустрічаються кілька місяців.

Незабаром світова преса вибухнула заявами Сари Ліл, яка вимагала за мовчання кругленьку суму.

Нещодавно Ештон Катчер і Демі Мур були помічені біля каббалістичного центру та громадськість вже було понадіялася, що, незважаючи на скандал, голлівудське подружжя залишаються парою. Але, мабуть, терпіння Демі лопнуло.

Для актриси це буде вже третє розлучення. Вона п'ять років була одружена з рок-музикантом Фредді Муром, шлюб з яким, крім прізвища, нічого їй не залишив. Потім Демі зустріла актора Брюса Вілліса. Вони були одружені 13 років, у них троє дочок. Навіть після розлучення Брюс і Демі залишилися в добрих стосунках і навіть сім'ями проводили час разом. А 24 вересня 2005 Демі Мур вийшла заміж за Ештона Катчера.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур розлучається з Ештоном Катчером через зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути